måndag 26 september 2016

Steni skiva

STENI levererar estetiska och miljövänliga fasadlösningar. STENI Terra är marknadens mest robusta sockelskiva. Steni AS använder informationskapslar.


Av oss får du en stenskiva som är vattentålig, värmetålig, slitstark och enkel att underhålla. Hej Skivorna är lätta att jobba med. STENI Colour fasadskiva från STENI Sverige AB.

Vinkelslip och stenskiva skär bra, lätt att göra raka kanter. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. SHOWROOM I STOCHOLM CITY och i KUNGENS KURVA Stenskivor av högsta kvalité.


Vi mäter, tillverkar, transporterar och installerar bänkskivor. Att välja rätt bänkskiva är viktigt då stora delar av köksarbetet utförs på just köksbänken. Hitta bänkskivor som passar just din stil. Lapital erbjuder bänkskivor, marmorskivor, andra typer av stenskivor och natursten i Stockholm. Brett utbud av stenmaterial för alla ändamål.


En köksbänkskiva för den som vill vara bekymmerslös.

Om du vill ha det mest underhållsfria och reptåliga materialet till köket är granit det bästa valet. Vid rengöring av en marmorbänk måste man använda milt diskmedel eller såpa. Måtten på en stenskiva är också oerhört viktiga. Bänkskivor i natursten och andra tåliga material hos oss på House of Design. En glasfiberarmerad polymerkompositskiva med en yta av krossad gråsten, idealisk som beklädnad av grundmurar.


Vi kan hjälpa dig att välja en stenskiva till din bänk för ditt kök eller badrum! STENI Nature fasadskiva från STENI Sverige AB. Vi specialtillverkar bänkskivor i granit till kök och bad för både privatkunder och företag.


Välkommen till Granit Skivor Scandinavia! Swedish Mahogny - Misterhultsgranit med undermonterade hoar och kranhål i stenskiva. Virginia Black - kraftigt varierande ådring. En polerad stenskiva kan blötas med paraffinolja eller såpvatten en gång om året för att impregnera och bevara den blanka ytan. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för stenskiva.


StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från. Letar du efter en bänkskiva i granit, marmor eller kalksten? Vi har ett stort urval av bänkskivor i sten som tål det mesta. Se våra stenbänkskivor här!


Självklart hjälper vi dig med skötselanvisningar för just den stenskiva som du har valt. Vi lämnar gärna offert på bänkskivor i sten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg