torsdag 15 september 2016

Attefall funkis

Attefall funkis – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Den som vill kan själv stoppa in en mellanvägg i sovrummet och dela till. Hus nr är extra långt och inte så. Vi utför allt från badrumsrenoveringar och ombyggnationer till totalentreprenad av.


Huset ger en bra möjlighet att ha sov. Sveriges mötesplats för säljare och köpare av attefallshus. Vi erbjuder fyra modeller av attefallshus som går att köpa nyckelfärdiga eller som.


En hel liten bostad med loft, soffa, badrum, kök och plats för förvaring. Passar för permanent uthyrning exempelvis till en student. Funkis mAttefallstuga i vinkel. Det mindre rummet går att.


Köp färdiga attefallshus, fjällstugor och fritidshus till fast pris. Fjällstuga, attefallshus, fritidshus eller en sommarstuga? Göteborg, som tar på sig uppdrag i hela Norden. Vi levererar kundanpassade attefallshus, fritidshus och friggebodar.


Byggelement - Attefallshus. Vi bygger attefallshus, friggebodar och fritidshus i norrländsk virke. Hitta det bästa Attefallshuset. Välj bland våra husmodeller. God service och överkomliga priser.


Vi säljaer även till campingar och stugbyar. Enkelrum levererar designade, nyckelfärdiga Attefallshus och friggebodar för året runt-bruk som lyfts på plats med kranbil. Vi brinner för arkitektur och unika huslösningar.


Attefallshus blev rikskänt den 4:e juni när den nya lagen om bygglovsbefriade komplementbostadshus upp till 25. Vi tillverkar timrade fritidshus, attefallshus, friggebod och loftstugor direkt från egen fabrik mil söder om Hudiksvall utan några. Välkommen till BASTUSTUGAN i Boden AB.


För er som redan nu går i tankarna att bygga en attefallshus eller attefallsstuga med loft, passa på nu när de nya. Karaktäristiskt för ett funkishus är förutom de räta linjerna också att taket endast. Byggmax och Buildor säljer attefallshus funkis till ett bra pris.


Man kan köpa en byggsats och montera ett attefallhus. Arkitekthjälp för nybyggnation och tillbyggnader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg