fredag 9 september 2016

Timrat garage

Stort sortiment av garage till låga priser. Vi på Wagenius Bygg i Härjedalen erbjuder timrade villor, fritidshus och garage. Vi har byggt hus i över år och erbjuder ett gediget hantverk.


Timmrat skotergarage, för 1st skoter, skydda er dyrgrip. Timmrad bastu med timrad mellanvägg som skärmar av relaxdelen: Liten timmerstuga med många sängplatser. Köp timrat garage med plats för två bilar och med förrådsdel. Välkommen att kontakta oss.


Våra hus bygger vi i Härjedalen och i Jämtland med ett gediget hantverk. Garage som vem som helst kan bygga. Enkel, dubbel eller med carport.


Välj bland byggnadstyper, storlekar, portar och tillbehör. Alltid lika enkelt att bygga. Timmerteamets verksamhet är i huvudsak inriktad på tillverkning och försäljning av prefabricerade moduler till villor, fritidshus, maskinhallar, garag. En Rolls-Royce Phantom är ca 580cm lång, så en sån borde få plats. Och självklart ska det vara ett timrat garage , allt annat är pinsamt.


Nästa tråd i Småhus, garage , friggebo m m. Välskött och gediget hus med stort allrum, murad spis, rejält arbetskök, sovrum och. Ett rejält garage byggt för att motsvara alla högt ställda förväntningar från våra kunder. Vi har många års erfarenhet av tillverkning av monteringsfärdiga. Här hittar du våra modeller när du ska bygga ny villa. Vi bygger även garage , fritidshus.


Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden. Brant tegeltak för att passa ihop med övrig bebyggelse. VRIGA BYGGNADER Jordkällare, härbre, ladugår div uthus samt timrat garage.


Timrat förråd i furu, målat med falu rödfärg. Byggnadssätt Grund: Torpargrund Stomme: Tr. På gården finns även gästhus, timrad uthusbyggnad och garage. Bostadshuset är Varudeklarerat! Ett garage skall fylla många funktioner.


Förråd till trädgårdsredskap, biltillbehör, verktyg, takbox, cyklar, mopeder osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg