fredag 30 september 2016

Rund duk 240

Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Möbler med skandinaviskt ursprung. Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin.

Hos Hemtex hittar du dukar i fina färger och mönster. Köp din duk online i vår webhshop. Duk i kraftig kvalitet och en en klassisk ruta som ger ett. Stort utbud av dukar online!


En duk är något som både skyddar bordet från smuts och repor och som även ger en familjär känsla till fina dukningar. Du hittar storlek under varje enskild duk. Rund Belagd textilvaxdukduk med vegetabiliska motiv Diameter 1cm.


Skydda ditt matbord mot smuts och slitage med hjälp av en duk och se samtidigt till att matcha med vackert porslin för att fullända dukningen.

Vit spetsvaxduk rund shabby chic lantlig stil. Vit duk med grå rosor och spets runtom. Brodyr Löpare vit vitt Broderi shabby chic lantlig. Här hittar du mängder med bordsdukar till ditt hem.


Ett fint bord blir ännu finare med en passande duk oavsett om det är vardag eller fest. Bordstextilier hos Ellos till bra priser. Välj bland olika bordstextilier såsom dukar och löpare i härliga färger och material. Med dukar på borden vid bröllop, dop eller högtid förvandlar du middagen eller din fika till en upplevelse utöver det vanliga.


Eftersom de finns i en mängd olika stilar och mönster blir det inga problem för dig att välja en duk eller löpare som matchar. Grå rund kvalitet dug i Ø2cm. Rund borddug der virker næsten som en stofdug. Spilder man på dugen, er det let at tørre af. Dugen er et unikt materiale baseret.


Elfenbensvit rund bordsduk i plast - 86cm. Rund duk i ett non woven material som kallas polypapper. Räknas som engångsartikel men om man är försiktig kan den användas flera gånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg