onsdag 21 september 2016

Solskyddstak

Enkelt och stilrent tak som ger dig skugga på husvagnssemestern. Prylar för friluftslivet, båten, cykeln och inomhusträningen hittar du hos Jula! Solskyddet mäter ca 135x77cm. Skyddar din kanin mot rovfåglar och stark sol.


Vi har soltak från Isabella och Ventura för alla typer av husvagnar. Beställ ditt soltak idag på Campingtillbehör4u. Syddar dina marsvin mot rovfåglar och stark sol. Använd filterfunktionen nedan för att begränsa ditt urval.


För att välja rätt storlek på ditt förtält behöver du veta ditt A-mått. SUNLUX Smidigt och elegant soltak med neddragna sidor i polyesterväv. Går att komplettera med gavel och vindskydd. Din order innehåller orderrader. Oj, oj, oj, vilken sommar vi har haft och fortsatt har.


Och i år slår den alla rekord. Den allra högsta temperaturen som uppmätts i Sverige (hittills) är 38°C. Våra parasoller och solskydd skyddar dig från solen med stil, så att du inte behöver oroa dig för regn, vind eller skadliga UV-strålar. Och var tillbringar du den bättre än i förtältet.


Universellt solskyddstak för barnvagn, passar alla bakåtvända vagnar. Tillbehör uterum hittar du på Skånska Byggvaror. Renovera ditt befintliga uterum eller köp ett helt nytt.


Vi erbjuder allt för uterum. Soltak med sidovägg för husvagn. Sveriges bästa sortiment av förtält till husvagn och husbil, till Sveriges lägsta pris. Söker ni husvagnsmarkis eller husbilsmarkis så säljer vi både Fiamma och Omnistor.


Se även våra låga priser på Caravanstore påsmarkis för husvagnar. Vägledningar och anvisningar. Fyll i formuläret nedanför, observera att alla fält är obligatoriska. Om du saknar ett kundnummer hos oss kan du få ett genom att kontakta din närmsta Bevego. Lamellgardiner ger solskydd för fönster och uterum och är också ett bra insynsskydd.


Komplett inklusive skena till riktigt bra pris. Nu undrar vi vilket är bäst? Vi håller stängt för ombyggnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg