onsdag 14 september 2016

Vit golvsåpa

Ytbehandling av golv framställd av förädlade växtoljor. Ger golvet slitstark yta som är lätt att underhålla. Torktiden är ca timmar. Läs mer om vår användning av cookies.


Tusentals hemförbättringar från kända varumärken till bra priser.

L, spädbar 100ml ger 5L, dämpar halkrisken. Golvsåpa wash care Barlinek. Såpskurade golv, golvsåpa.


Att såpskura sina trägolv är en gammal beprövad metod som har stora fördelar och somliga menar … även någon liten nackdel. Gammeldags Träsåpa finns Ofärgad och Vit. Sätt på vit polerskiva och fördela såpvattnet jämnt i ett tunt skikt på 5-m² åt gången.


Polera gärna med vit fiberduk eller polermaskin och vit rondell mellan behandlingarna. Klar och Vit såpa till rengöring och såpbehandling av obehandlade, såp- eller lutbehandlade trägolv.

Jag har lutat ett nyslipat furugolv och såpat det med vit golvsåpa. Blir golvet vitare om jag upprepar nästa såpning med mer koncentrerad såpa? Natursåpa Vit liter Woca För rengöring och underhåll av oljade, bonade och ytor som behandlats med Natursåpa. Speciellt idealisk för golv, möbler.


Följande produkter används vid behandling med såpa: WOCA Natursåpa Natur, Vit och Extravit. Butiken på Valhallavägen har. Lasyr Herdins Tak Och Panelvitt Extra Vit 3l.


Lackbets Herdins Aqua 6Grafitsvart 275ml. Uppdaterar varukorg… Comments are closed. Luta furugolv gör man för att de inte ska gulna lika fort som de annars skulle ha gjort. Lutbehandlingen gör dessutom att golvet blir mindre. Använd en vit fiberduk för polering.


JUST NU - PÅ UTVALT FRÅN SVEDBERGS! Dagar Timmar Minuter Sekunder. Gysingesåpa (Linoljesåpa) - Samma fantastiska såpa men med nytt namn och Certifierad med Svanen Nordisk miljömärkning.


Massiva Trägolv Baseco Patina Hårdvaxoljad Vit Furu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg