tisdag 20 september 2016

Bakelit eluttag

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Välkommen till Sekelskifte.


Materialen som har använts till strömbytare och eluttag har genom åren varit många olika.

Här hittar du bland annat strömbrytare , eluttag m. Enkelring ingår i alla artiklar, precis som visas på bilderna. Om du vill ha dubbla uttag eller fler så hittar du artiklar för att. Ett sekel tillbaka var elektricitet i våra hem en nymodighet.


Då, när allt var nytt, tillverkades strömbrytare och eluttag av porslin. Det finns många varianter av. Eluttag och strömbrytare av bakelit. Vägguttag i Renova serien.

En serie eluttag från Schneider Electric i äldre design i svart och vit. Täckbricka bör beställas skilt. Samma yttre form som på våra väggströmbrytare i svart bakelit. Jordat vägguttag med petskydd i svart bakelit för infällnad i vägg. Bakelit (fenolplast) är en osmältbar (härdad) plast som var det första plastmaterialet som framställdes i industriell skala.


Det uppfanns av Leo Baekeland i. Denna pin hittades av Joanna Ce. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Vi har ett stort sortiment av bygg och elprodukter så som t. Klassiska Byggvaror - byggnadsvårdsbutik i Hedemora. Dubbelt eluttag i vitt porslin från Fontini. För infällnad i två apparatdosor.


Såväl insats som ram i porslin. Klicka vidare till vår nätbutik eller besök vår fysiska butik i Nacka. Strijkijzersnoer, lampen, fittingen, plafondkapjes en materialen om je eigen lamp te maken.


Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg