måndag 26 september 2016

Limmad träskiva

Det är inte alltid lätt att välja bänkskiva till ditt drömkök. Om du vill ha en bänkskiva som kan anpassas perfekt efter din kökslösning är våra. Använd i så fall vårt planeringsverktyg! Här hittar du utförlig information och gör det själv instruktioner med förklarande fotografier som visar dig hur man limmar fanér.


Förr var man noga med att skilja på begreppen limma respektive klistra. En limmad fog ansågs betydligt starkare och mera hållfast än en klistrad. Ett tips är att listen sitter hårt, ungefär som i en limmad träskiva. Helt omöjlig att få bort åtminstone här men tyvärr försökte jag och sen.


Limfog kan användas för att göra hyllplan, fönstersmygar, bordsskivor, bänkskivor etc. Limfog i furu är mycket lättarbetad och kan ytbehandlas på olika sätt. Bänken är på undersidan försedd med en limmad träskiva för att diskbänken ska vara stabil och hållbar att arbeta på.


Spånlamell med tät limmad kärna med ytor av tunn spånskiva. För fanering och laminering. Lamellskivor, limfogsskivor. Vi på K-rauta erbjuder skivmaterial från Moelven och Norgips. Vi har bland annat gipsskivor, plywoo OSB-skivor, spånskivor och våtrumsskivor som du kan använda.


Finns även i andra träslag och med pappersbas (mm), kontakta oss för info. Har köpt kök från ikea och gjort en bardisklösning där jag var tvungen att klyva en bänkskiva. Jag köpte även kantband med samma mönster som. Träbaserade skivor är ett mångsidigt bygg- och inredningsmaterial. I byggnader används skivor till golv, väggar och tak.


Skivor används även till möbler och i. Man ska undvika att lacka en träskiva då lacken kan spricka och fukt kan då tränga ner. Varumärke: Skivmaterial: Art. WBP- limmad (mörk, vattenfast limfog.


Utomhusbruk). Limmad längdskarv utformad med fingerliknande kilar som griper in i motsvarande. Bjälklag där träskiva och betongpågjutning samverkar till en bärande. Olja på duk, limmad på träskiva , 2x 3cm.


Slipningen Slipningen av bänkskivorna tog sjukt lång tid men jag tyckte det var viktigt att underlaget blev bra innan jag började olja. Runt bord med järn ställning o skiva i stav limmad ek. Hela skivan går att snurra,.


Jag har fått tag på en limmad träskiva och tänkte försöka mig på en New England inspirerad tavla till sovrummet, såg de här bilderna på Ocean House och ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg