måndag 22 februari 2016

Marmor behandling

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Vill du lära dig mer om kakel, klinker eller varför inte lite fördjupningskunskaper om marksten och natursten. Besök vår stenskola på stonefactory.


Att rengöra och putsa marmor är enkelt när du vet hur du ska göra. Läs vidare här för att hitta enkla tips på rengöring av marmor ! De har försökt tvätta bort den men det går ju inte. Finns det något sätt att göra rent marmorn ? Vid behov upprepas behandlingen. Köp rengöringsmedel och impregneringsmedel för bänkskivor i granit och marmor.


Vid skötsel av natursten och framförallt av marmor. Man ska vara noggrann och undvika alla sura och basiska rengöringsmedel som kan förstöra stenens behandling. Den avslutande behandlingen , som ger marmorn en blank yta, utförs med stenolja eller stenpolish. Skötsel och underhålls instruktioner av bänkskivor i granit och marmor. Gör ditt hem unikt med naturmaterialet marmor.


Störst sortiment av natursten i lager med snabba leveranser. Man skall vara försiktig med sådana ämnen som kaffe, te, rött vin (alkohol också generellt), oljor, syra frukt. Marmor kräver mest noggrannhet.


Behandling av sten med speciella medel hjälper att skydda bänkskivan mot fläckar och hålla dess fina glans. Vid rätt behandling håller marmors med sin polerade. Man får alltså inte spilla läsk på en marmorskiva! Hitta marmor till bra pris hos oss. Vi har italiensk carraramarmor från Bianco Carrara och även svensk kolmårdsmarmor.


Mitt soffbord av marmor har blivit matt. Ytans jämnhet måste först återställas. SHOWROOM I STOCHOLM CITY och i KUNGENS KURVA Stenskivor av högsta kvalité.


Vi mäter, tillverkar, transporterar och installerar bänkskivor. Stenen är porös och kräver underhåll i form av regelbunden. Dette betyder at hver enkelt marmorsten eller. Till behandlingen används Fila MP 90.


Info för marmor behandling. Få resultat från sökmotorer i en! De förstör ytan och poleringen försvinner.


Hela trapphusets marmor har också slipats och såpats – den behandling som Ingvar Hedenrud anser är bäst för alla finslipade stengolv. Så rengör du lätt din marmor. Det kan vara på bänkar, föns.


Rekommenderade ytbearbetningar Vi rekommenderar en finslipad ytbearbetning, vilket ger en sidenmatt yta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg