tisdag 9 februari 2016

Kontaktlim vattenbaserat

Vattenbaserat kontaktlim för golv och vägg. När du limmar med kontaktlim är det bra att vara lite extra varsam. Kontaktlim är ett vattenburet kontaktlim på syntetgummibas med extremt lång öppentid – upp till timmar. DanAtac Aqua Contact 2är ett vattenbaserat kontaktlim , baserat på förstärkt neoprengummi. Limmet är tixotropiskt, lätt att arbeta med och har ett kraftigt.


Hitta och köp vattenbaserat kontaktlim hos Kelkoo. Lösningsmedelsburet och vattenbaserat kontaktlim från 3M och Dana Lim. Till sammanfogning av plast, trä, metall, PP, PU, textil och metall. Kontaktlim 2är speciellt lämpligt till limning av träfiber- och spånplattor, plastlaminat,.


Kontaktlim som ger en stark limfog och lämpar sig för de flesta material trä, gummi, läder, kork, filt, hård PVC, trä- och plastlaminat. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Tryckkänsligt kontaktlim med öppentid på dagar.


Limmet aktiveras först när det utsätts för tryck. Ett vattenburet kontaktlim på syntetgummibas med extremt lång öppentid - upp till timmar. Casco Kontaktlim lit från Hjertmans. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser.


Till bl a motorrumsisolering och inredningsmaterial. Beställ allt inom Kontaktlim m. Tixotropt och är lätt att arbeta med och har ett kraftigt hugg. Ganska bra att använda om man inte har tillgång till en bra mask.


Används till limning av både. Deluxe DMAERO-BON vattenbaserat kontaktlim. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial.


Om Model-Craft AB Web­s­ho­pen be­står idag av pro­duk­ter som vi im­por­te­rar och är agent för i Sve. För täta eller sugande underlag. Skonsamt mot användare och miljö. Cyanoakrylatlim (snabblim) 6. Glassilikon (används t.ex. till akvarium).


Miljövänligt, vattenbaserat kontaktlim fritt från lösningsmedel. Appliceras på båda sidor med spraypistol. Limpaketet placeras högt, höjd minst 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg