onsdag 17 februari 2016

Knoppar och beslag göteborg

Snabb leverans och fri retur! Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Här hittar ni köksknoppar och andra knoppar i. Knoppar , beslag , krokar och skyltar.


Det är dom små detajerna som gör det.

Här finner du fina beslag till kök och möbler samt krokar och skyltar. Dekorativa beslag , handtag och knoppar. Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt.


Beslagsboden erbjuder dig ett stort. Enkel och säker betalning. Hos oss kan du välja mellan flera olika betalsätt. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler?

Alltid fraktfritt och snabb leverans. Att montera knoppar och lådhandtag är egentligen ingen. Till de flesta av våra beslag , dörrhandtag och krokar ingår rätt typ av.


Leta ut nya knoppar eller handtag och förstärk en stil som redan finns eller byt till en ny. Kontakta vår närmaste butik! Sidan är under konstruktion.


På sikt kommer information om våra kampanjer, nya och intressanta varor och. Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité. Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar.


Brett utbud av knoppar och beslag. Handtagen till köksluckorna har stor påverkar på helheten i köket så testa ett par olika luckhandtag innan du tar beslut. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter.


Ja, bara att byta ut en så liten detalj som lådornas knoppar , vilket går snabbt och enkelt i. Det spelar ingen roll om du behöver nya beslag till din byrå eller knoppar till din garderob, hos oss hittar du. Handtag och knoppar till byrå, skåp och garderob. Boka din upplevelse online!

Klassisk knopp av vitmålad trä. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Vår konsumentbutik i Stockholm City har klassiska dekorativa beslag såsom handtag och knoppar till köksluckor, krokar och pappershållare till badrum, dörrhandtag.


I sortimentet finns klassiska knoppar i tenn och krom till moderna varianter i glas, porslin och koppar. I våran butik hittar du kökshandtag i många olika varianter och utföranden. Theofils har ett brett sortiment av beslag , slip, lim, förnödenheter och elverktyg.


Vi ser till att du som kund får rätt produkter smidigt och snabbt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg