torsdag 4 februari 2016

Beklädnadssten granit

Vi hjälper dig att skapa din personliga prägel. Välkommen till Stenbolaget! Den råkilade ytan ger ett massivt intryck, trots det gör den. Murbeklädnad i granit , kalk eller skiffer.


Med murbeklädnad i natursten som granit , kalk eller skiffer får du en snygg mur med ett exklusivt utseende. Det ger ett massivt intryck. Beklädnadssten , i granit , används oftast till fasader eller för att klä husgrunder samt murar. Klä in din mur med en beklädnadssten i granit för att få och få en exklusiv känsla på muren.


Klä t ex in fasaden eller L-stöd. Massiva trappsteg rundade i ljusgrå granit. Murar i flammad i mörkgrå Misterhultsgranit. Här ser du vårt stora utbud av bänkskivor och stenskivor i granit. Funktionell förvaring och inredning.


Handla online eller i någon av våra butiker. Exklusiva beklädnadsplattor i natursten. Klä din entrétrappa eller mur och det blir som nytt igen.


Svensk granit för beklädnad av befintlig mur eller husgrund. Blir ett snyggt alternativ för dig som vill klä en sliten, befintlig. En beklädnadssten i äkta sten.


Lätthanterliga stenar med låg vikt gör det enkelt att montera. Hos Stoneart finner du de finaste natursten- och skifferprodukterna. Vi förser hela Norden med stenpaneler, takskiffer samt granit och skiffer till golv.


Dessa levereras i fallande längder vilket innebär att längden skiljer sig åt mellan de olika stenarna. Hörnsten till Beklädnadsgranit. Klä in muren med en beklädnadssten i granit och få en exklusiv och känsla på muren. Ljus beklädnadssten i granit för snygg beklädnad av husgrund eller mur.


Ni ser partiets färg på stående sten första bilden. Köpt för att bli 60m mur men. En lite mindre beklädnadssten i ljus granit som kanske passar bäst för lite mindre murar eller lägre socklar. Stenen har ett råkilat ansikte samt sidor och. Och med en vacker granit eller skifferfasad i på ditt hus skapar du dessutom enkelt den där tidlösa känslan av närhet till.


En äkta natursten har en charm som ingen annat. Att de även är huggna ur riktiga granitblock gör inte saken värre. Dessutom har vi en klassiker, Bohus granit som.


Skapa en värdig entré till tomten med dessa grindstolpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg