torsdag 18 februari 2016

Bokstavsklossar i trä

Söta klossar i trä med bokstav! Handgjorda, så varje kloss blir unik! Målade med vattenbaserad färg. Isoisän Puulelut är främst känt.


Jättefin vagn i trä , fylld med klossar i härliga färger med både bokstäver och siffror. Här har ni dem, världens finaste och superrobusta bokstavsklossar från Uncle Goose, med det svenska alfabetet på. Pedagogiska och färgglada träklossar med bokstäver och siffror på klossarnas sex sidor samt fyra klossar med figurer. Lägg ord eller räkna enkla tal.


Stabil låda med en sittdyna som lock. Byggklossar i trä - bokstavsklossar - st. Vackra träklossar från Kids Concept att bygga och leka med. Denna leksak blir en fin doppresent!


Bokstavsklossar i trä från Sebra. En perfekt julklapp till ditt barn! Babygunga i trä , som passar såväl utomhus som inomhus för oändlig lek. Underbart söta bokstavsklossar i pastellfärger till ett barnrum.


Perfekt doppresent, namngivelseceremonipresent eller till nyfödd bebis. Klossar i gediget trä , med bokstäver och bilder från Bamses värld! För de allra minsta är det roligt att. Dessa bokstavsklossar har tillsammans alla alfabetets bokstäver på sig och ligger snyggt i en träram. Trä , metall och kartong - Storlek: x 1cm.


Används under tillsyn av vuxen. Micki tillverkar leksaker som lockar barnen till både lek och lärande. En ordentlig lastbil i trä , fullastad med byggklossar med motiv av både bilder och bokstäver (A-Z).


Rulla iväg med bilen, lasta av alla klossar, bygg ett torn. Levereras i träaskar (11x11x1cm) med skjutlock. Neo bokstavsklossar i trä : Pris: 39kr. Du sparar: 4kr () Köp. Träklossar är en klassisk leksak som aldrig går ur tiden.


Samtidigt ett bra sätt att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg