fredag 23 september 2016

Kvartsstav ek

Används till att täcka mindre springor och att få en rund snygg övergång. Kvartstav av ek , klarlackad. KVARTSSTAV kan användas till att runda av innerhörn. Mer information Utförande. Vi har slipat och lackat om våra trösklar.


Och även bytt de kvartsstav -listerna som sitter på varje sida om trösklarna. Har nu äntligen lagt golvet och skall spika kvartslist, men skall jag lägga lim oxå eller och hur långt mellan spikarna bör det vara? De är gjorda av massivt ädelträ och finns i varierande utföranden, stilar och färger för att passa.


På lager har vi nedanstående sortiment av planhyvlat virke, list, foder och sockel i obehandlad och lackad ek. Listernas längd är mellan och meter. Har du frågor välkommen att kontakta Kundtjänst. Andra träslag som beställningsvara (se nedan). Fri leverans, fria provbitar.


Kvarstav är små klena lister som används för att dölja övergångar som det vanliga fodret eller sockeln ej täcker. TEAK, B: HALVSTAV Mkr. Utan istället slutade de med golvet ca 1cm innan befintliga (bruna målade trä) lister och satte sedan dit en kvartsstav i plast som skall likna ek.


Vi förbehåller oss rätten att det kan finnas priser som ej är uppdaterade. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt kvartsstav lackad Byggmaterial och göra ett billigt. Stängs mot varandra med magnetlist.


Ek Vit Mattlack, 58xmm. Produktbeskrivning: Används för att dölja övergången mellan olika material. Erlandson Trade handlar och sljer. Används exempelvis när man vill ha en mjuk övergång mellan golv och tröskel.


Listen är kronan på verket på ditt byggprojekt. Vilken list du väljer är avgörande för karaktären på ditt rum. Massiv avslutningslist 38xmm. Levereras inom 5-vardagar. Finns även i ek denim, ek stone grey, ek patina white, ek praline,.


Furu-kärna med ädelträfanér. Material i listerna – ska det vara gran, furu eller ek ? De allra flesta lister är av gran eller furu. Ett grundtips är att välja gran när listerna ska målas.


Välkommen till Pergo, det självklara valet om du vill ha ett snyggt och tåligt laminat-, vinyl- eller trägolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg