måndag 4 juli 2016

Gamla krokar och beslag

Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Allt för en smart förvaring hemma. All heminredning på ett och samma ställe. Flexibla leveranser och returer.


Ett stort utbud av krokar i klassisk och tidlös tappning.

Välj bland enkelkrokar, dubbelkrokar, länkar och hängare. Formpressat draghandtag för låda och lucka. Dekorativa beslag , handtag och knoppar.


Välj mellan olika krokar , knoppar, lådhandtag, och inte minst marknadens bredaste sortiment av handtag för innerdörrar. Här hittar ni krokar i massa olika. När du tänker beslag - Tänk.


Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan.

Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans.


Kontakta vår närmaste butik! Sidan är under konstruktion. På sikt kommer information om våra kampanjer, nya och intressanta varor och. Beslag efter gamla förebilder. Efter deras modeller gör vi nu beslag av de välkända.


Hitta massvis av Krokar på ShopAlike. Antika mässingskrokar och beslag. Stort utbud från Hundratals butiker! Gamla krokar hängare mässing och järn med. Knoppar, lådhandtag och krokar i gammaldags stil till köksluckor, lådor och hallförvaring.


Välkommen till Sekelskifte och våra beslag till gamla hus! Innan du går vidare bör du kontrollera att det inte finns några skador bakom de gamla handtagen.

Montera av ett handtag och undersök att. Och detsamma gäller design och material när det gäller handtag och beslag , det rustika, antika och gamla är faktiskt här för att att stanna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg