tisdag 26 juli 2016

Återvunnen alm

Bävern är ett rustikt matbord gjort av gammal och återvunnen Alm. Virket har samlats ihop från byggnader som rivits. Främst är det gamla dörrar och golv som.


Fin bänk i återvunnen trä som gör det rustika ruffiga intrycket. Alla möbler är unika och finns endast en av varje. Antik liten pall av återvunnet trä, alla i sin unika charm och utseende.


Mozza, runt soffbord i vintagestil. Bordsskivan är återvunnen alm och underredet i svart metall. Ojämnheter och sprickor kan förekomma.


Soffbord med toppskiva i massiv återvunnen alm och underrede i rostig metall. EPOQUE är ett vintageinspirerat avlastningsbord eller sidobord med väl genomtänkta detaljer. Rustikt bord i alm Vackert bord i massiv återvunnen alm. Alm är ett vackert träslag som åldras vackert. Bretagne är en hylla på låsbara hjul, tillverkad i återvunnen alm och metall.


Märken från spikhål samt sprickor och ojämnheter behålls och bidrar till bordet. Köp Matbord Limerick Rustik Alm 180xhos Chilli. Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! AlUtseende: AlAntal.


Vägghylla i återvunnen massiv alm med rostig metall. Materialtyp: Tyg Återvunnet tr. Bordet är tillverkat i massiv alm med en rustik design. West sidobord i återvunnen alm med järnstativ. Matbordet PLAYdinner Lamé Curve från BruunMunch är en hyllning till 50-talets formspråk.


Bordet tillverkas av två olika träslag, europeisk ek och amerikansk. Sjövik är ett soffbord med rustikt uttryck. Produkten kräver en viss montering. Saint sidobord i återvunnen alm från Artwood med järnstativ och tre hjul. En rejäl skärbräda gjord av alm från en återvunnen lada i Linköping.


Tillverkad för hand och brännmärkt med en illustration föreställande en skäggig man. Toppskivan är tillverkad i rustik vaxbehandlad återvunnen alm. Då trät är återvunnet så ser alla toppar lite olika ut vilket är en stor del av dess charm.


Det gör det enklare för dig som är äldre och har svårt att sätta dig och resa dig, att vila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg