torsdag 28 juli 2016

Brytskydd c profil

C -profiler från magnetisk folie. Effektiv och snyggt - tre storlekar. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Om brytskydd C - profiler.


Altandörren är nästan alltid husets svagaste dörr, och därför en mycket vanlig inbrottsväg. Man har satsat på att göra entrédörren. C - profilen är ett brytskydd som är utvecklat och anpassat efter skandinaviska mått på dörrar och fönster. Samtliga modeller finns i vitt, brunt samt aluzink.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Oftast i ett hus är altandörren den svaga länken, då de. Anpassad för skandinaviska mått. En dörrprofil med extra bockning för att.


Det finns i huvudsak två typer av brytskydd , C - profiler och. Går det att bryta upp din dörr hemma? Dina fönster, ditt garage din källare eller förrådet? Brytskydd C - profilen Hur säker är din bostad?


Används där utrymmet för infästning är smalt, i karmen exempelvis, där karmen har en list eller har en fasad kant. Monteras på dörrens utsida på dörrbladet mellan dörr och karm för att motverka manipulation av låsfallen i låshuset. För inåtgående dörrar och fönster.


En vanlig inbrottsmetod är att tjuven sätter ett verktyg i springan mellan dörr och karm och bryter upp dörren. Montera C - profilen längs dörrens framkant och. Dubbelprofil för utåtgående dörr, Vit (typ C - profil ) Kraftfullt heltäckande brytskydd för altandörrar och entrédörrar och fönster.


Produktinformation För utåtgående dörrar och fönster. Användningsområde: Heltäckande brytskydd till dörr eller fönster. Specifikation:-Täcke hela dörrbladet och skyddar samtliga. Skyddsfaktorn saluför sk C profil.


Denna används till bl a altandörrar och vanliga gångdörrar. Klassiska kilremmar som är mm breda och mm höga. Vi tillverkar och lagerför c -profilskenor i dimensionerna 30x32mm samt 40x40mm. Finns i varierande längder.


Leverantör av automation och installationsprodukter, Kabelkanaler, Filterfläktar, Värmeelement, Apparatskåp, Tryckknappar, Manöverdon, Multiflänsar, Märksystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg