tisdag 19 juli 2016

Trappa bygga

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Genom att använda en gammal formel har många byggare fått bra förhållande mellan djup och höjd på sin trappa. Här visar jag steg för steg hur jag beräknar och bygger en trappa.


Här finns också en Trappkalkylator App för Android som hjälper dig räkna ut de mått du. Du kan gott bygga egna trappor i bostaden. Men du måste vara noggrann, särskilt med mätningen.


Vi ger råd och instruktioner för hur du bygger trappor. Trappan är en känslig konstruktion som kräver material av hög kvalitet. Till trappans delar som har kontakt med mark, till delar där personsäkerheten kräver. Tumstock, såg och skruvdragare.


Mer behöver du inte för att bygga en stabil och gedigen trappa. Hämta beskrivningen till världens enklaste trappa här! Prova gärna min trappkalkylator som hjälper dig beräkna de mått du behöver för att bygga en rak trappa eller en vinklad trappa med plattform i vinkeln.


Hej Återkommer med ännu en fråga om detta gamla hus. Vi har en livsfarlig trappa till vinden. Inredning av vinden pågår och att specialbeställa en. Bygga en trätrappa i trädgården? Här hittar du tips och beskrivning med förklarande fotografier hur du bygger en trädgårdstrappa av trä.


Vad behöver man tänka på när man ska välja trappa inomhus? I vår trappguide får du bra tips om inomhustrappor, trappmodeller och trappräcken. Här kan du följa Lasse som berättar om hur det gick till när de skulle bygga en trappa i hans sommarstuga. Snabb leverans, oslagbara priser! När du bestämt trapptyp, titta på Perspektiv eller 3D-vy, skriv ut Byggritningar och klicka.


Alltid bra priser på Trappor hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Ladda ner en byggbeskrivning nedan och läs mer om hur du bygger din egen trappa.


Givetvis är du alltid välkommen. Här följer en enklare variant av trappa. Den har färre moment, som passar bra som anslutning till en altan eller som badstege, men längden är lätt att anpassa. Oavsett vilken typ av trappa du har tänkt bygga hittar du garanterat något som passar hemma hos dig här.


En trygg väg till den perfekta trappan. Vår filosofi bygger på kärleken till det vackra hantverket och respekten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg