fredag 1 juli 2016

Möbeltassar filt

Stort utbud av heminredning. Vilken färg på kudden väljer du? Vi har något som passar alla. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris!


Möbeltassar tillverkade av filt som man klistrar på undersidan av stolens ben. Många möbler är idag tillverkade av plast och metall och här passar dessa bra att. Självhäftande filt på rulle. För skydd av golv och andra ömtåliga ytor. Innehåll: st Ømm i svart, st Ømm i svart, st Ømm i svart.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Svensktillverkade av hög kvalitet. Filt med självhäftande baksida. Perfekt till stolar, bor skåp, möbler etc. Köp online hos Beslagsbutiken!


Små helgrå tennisbollar mm som möbeltassar. Skyddar golv och andra ytor. Du hittar praktiska möbeltassar som skyddar golvet från slitage och andra smarta tillbehör för att vårda. Box EGET med filt och EVA tassar st Per st.


Golvskydd filt självhäftande ark Bårebo Ark om 1x 1mm i vit filt. Tänker du alltså använda kraftigt klister för att sätta filt -tassar på din nya UA LA6t. Hoppas du tänker på att det kan påverka andrahandsvärdet. Innehåller: 16x Ømm, 10x Ømm, 7x Ømm, 4x 150xmm och 1x 150x1mm.


Hur får man de sabla möbeltassarna att sitta kvar under möbler som flyttas omkring mycket, som köksstolarna? Köpt lite nya köksstolar och skulle behöva fötter med filt för att inte fördärva golvet. Har testat att klibba på möbeltassar ,. De självhäftande möbeltassarna är lätta att fästa på ett möbelben. Med Nordic Suppliers produktsök hittar du lätt leverantörer av precis de produkter du behöver, som. Jag har därför provat att limma fast vanliga självhäftande möbeltassar på plastfötterna med smältlim, men tyvärr sitter de bara fast några veckor.


On Clas ohlson 1kr Delivery costs included.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg