måndag 11 juli 2016

Surrningsöglor

Hitta rätt reservdelar till din bil. Höjd: 50mm Bredd: 26mm Levereras obehandlad. Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Om du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen.


Vi har ett brett sortiment lastöglor. SURRNINGSÖGLA TILL SLÄPVAGN. Att säkra lasten på din släpvagn är enligt svenska lag ett krav. Genom att fästa surrningsöglor på din släpvagn underlättar. Stor urval av Förankringsögla, ännu mer bärgningstillbehör och delar för transportbranchen hittar du i vår webshop.


Enda helsvetsade och varmgalvaniserade maskinsläpet på marknaden, galvaniseringen ger ett skydd utan. Levereras med fast, 7-polig kabel, plåtskärmar, flakmonterade surrningsöglor samt. Tänkvärt: Det finns inte längre något krav på lastbilspåbyggnader att det.


Med i monteringssatsen så finns också två stycken surrningsöglor av metall samt två stycken surrningsöglor i samma materiel som säkerhetsselen. För att underlätta fixering av last och packning finns det fyra praktiska och stabila surrningsöglor i bagageutrymmet. Fastsättning av grind görs i bilens surrningsöglor.


Låsbara dörrar med nyckel och gasfjäder för att på ett bekvämt sätt hålla uppe luckorna. Upp till surrningsöglor och fler surrningsskenor på golvet, på sidoväggarna och skiljeväggen samt under taket ser till att din frakt. Tillverkare av lyftredskap och surrningar med inriktning på helhetslösningar. ABKATI eftersträvar alltid att ge våra kunder bästa tänkbara service och support tillsammans med snabba leveranser och hög leveranssäkerhet. Bilens surrningsöglor vid ryggstöd är inte optimala att spänna fast grindens golvram i. Justerbara surrningsöglor i löpskenor för den bästa fästpunkten av spännband för transport av last.


Tillbehör ) Ramplåda i galvad stål med lås och. Alla våra släp är utrustade med combiramp, stödben, invändig belysning och surrningsöglor. Helsvetsad varmgalvaniserad ram. Flaklås, karbinhakar, skyddshandskar och surrningsöglor för vagnar och kärror. Alla artiklar säljs i förpackningsstorlek enligt bild.


Löstagbar ljusramp bak (enkelt handgrepp) Kölrullar och sidostöd bak. Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan helgdag såsom. Surrningsöglor i alla fyra hörnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg