torsdag 28 juli 2016

Trossbotten skiva

När du ska bygga ett nytt hus med krypgrund eller vill renovera ett befintligt hus med fuktproblem så finns det några saker att tänka på. Anpassad för såväl professionella användare som gör-det-själv-sektorn. Board är tillverkad av finmalda träfibrer och fenolhartslim som sammanpressats. Förr använde man väl asfaboar men det används väl inte idag?


Vad är bäst i blindbotten? Vänerply har en trossbottenskiva som är Baselitbehandla men mögelbehandling och plywood är inte lämpligt vad vi förstått. En modern trossbotten byggs ofta med oljehärdat masonit, asfaboard och ibland med cellplast. Trossbotten byggdes förr ofta av plankor eller så kallad råspont. Undersidan av ett bottenbjälklag benämns ofta blindbotten.


En blindbotten ska kunna bära isoleringsmaterialet och den ska skydda den övriga delen. Här beskrivs om blindbotten i krypgrund och torpargrun val av material m. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Den är ofta försedd med något materiel för värme-och ljudisolering. Tidigare isoleringsmaterial kunde. En träfiberskiva med hög densitet.


Används främst inom möbeltillverkning, konstruktion och som emballage. Allt fler funderar på att en gång för alla ta tag i sin krypgrund och göra sig av med det dåliga rykte som krypgrunden har. Man vill inte oroa sig för.


Konstruktionsexempel innehåller principlösningar med beskrivning av material, tekniska data, råd och anvisningar samt uppgift om var man kan hitta. Välkommen till Byggvarulistan. Vi på Byggvarulistan brinner för byggvaror. Vi är entusiastiska Gör-Det. Vi förbehåller oss rätten att det kan finnas priser som ej är uppdaterade.


Porös träfiberskiva impregnerad med asfalt avsedd som vindspärr i tak- och golvkonstruktioner, används t ex som. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta.


Oljehärdad trossbottenskiva används till exempel som takboard i byggnader och som skyddsmaterial. Skivorna har en slät framsida och en präglad baksida. Har du frågor välkommen att kontakta Kundtjänst.


Se fler nyheter KONTAKTA OSS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg