tisdag 26 juli 2016

Snöskrapa för tak

Det teleskopiska aluminiumskaftet ger dig en räckvidd på hela 0-m! Skopa av plast för låg vikt. Välkommen till Jula och en trivsam trädgård! Vi utvecklar produkter med bra form. Teleskopskaft med utbytbara redskap för olika säsonger.


Snöraka för tak , fruktplockare och hängrännerensare medföljer. En snöhyvel som du skär snön på taket med och som sedan glider ner på en blank PVC duk. Takskottning med Takräv Max Pro 8M, utvecklad för stora Tak. Snöskottning av tak med snöhyvel. En nyhet för mer effektiv och kontrollerad borttagande av snö från trappor, balkonger, passager etc.


Rensar effektivt tak med lutning. Justerbart teleskopskaft i glasfiber med snabblåsningar, hyvel och PVC-duk för snön att glida ner på. På båda taken går det lätt att hyvla ner det översta lagret,. Men från det andra taket är det för tungt att komma igenom den tätt packade snön. Du står på marken och trycker skäraren uppåt samtidigt glider snön ner.


Stort sortiment av snöskyfflar till låga priser. Snöhyvel som rensar effektivt tak med lutning. Med hjälp av snöskrapan kommer du enkelt åt att ta bort snön från.


Vi rekommenderar att du för ett sådant tak placerar dig själv högre upp närmare takfoten för att underlätta arbetet och därmed maximera taksnöhyvelns. Har man höga tak med gångbrygga så kan man vända på infästningen av skaftet och på så vis dra skrapan. För övriga gäller hämtning på närmaste. För effektiv rengöring av snö från trappor,. Och uppfann en ny typ av snöskrapa.


Dessutom är den skonsammare för ryggen,. Har hittat ett redskap som ser ut att vara smidigt för att skotta tak med. Var alltså Fredrik från norrtransport som ville ha en grej istället för sopvalsen som kan ta lite.


För dig som önskar specialprofiler. Hoppas på framtid för snöskrapa. Unga företagare från Hagströmska gymnasiet i Falun fick under fredagen presentera sina affärsidéer för. Vimmerbyskrapan, snöskrapan för altan, hus och garagetak. Vem har mest snö på taket ? För att få rätt utseende på takets överhäng när du använder profilerad takplåt, krävs ett kortare avstånd mellan takfotsläkten och den första.


Värt att veta när du ska lägga tak. För att taket ska bli säkert för sotaren att utföra sitt arbete på och för att du ska kunna göra den årliga. Tak är en plats olik någon annan.


Upplevelser som överraskar, förväntningar som överträffas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg