tisdag 12 juli 2016

Renskinn utomhus

Nu , även lägre pris! Garvade och ogarvade renskinn i bra kvalité. Ett renskinn håller länge om du använder det på rätt sätt.


Vi har både renskinns för torr miljö och siliconbehandlade för fuktig miljö som utomhus m. Vi säljer också renskinn , svepaskar, näverslöj rotslöj träskålar, trätallrikar, smycken i horn, silver, tenn och brons. Mjuka renskinn av hög kvalité för utomhusbruk.

Skinnen är behandlade med en tunn impregnerande gummering eller silikonbehandling för att förhindra att fukt. Fin, mjuk kvalitet både på skinn och päls. Renskinn av högsta kvalitet av renkalv från Idre. Behandlad undersida för att tåla fukt och utomhusbruk. Om de blivit smutsiga torkas de av med en fuktig trasa på undersidan, hängs upp och torkas.


Vi har all information om beredda och torkade renskinn som du kan använda både utomhus och inomhus. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Hos StayHome hittar du kohudar och renskinn från Skandilock i olika färger och.


Fina renskinnsfällar ger dig en värmande känsla när det blir kallt utomhus.

Dessa skinn är behandlade med ett vattenavstötande material på baksidan som gör det möjligt att använda dem utomhus i fuktig miljö som sitt- eller liggunderlag. Vart få man tag på renskinn ? Om de också vinner på att lackas eller smörjas på baksidan om de skall användas utomhus har jag. Sittdyna i renskinn för användning utomhus eller inomhus. Lika snygg inne på finstolen som ute på fjälltoppen. Dynan är lätta tt bära med sig på utflykten.


Dubbla liggunderlag och två renskinn. Ovanpå det sover Peder Karlsson, 2 i två sovsäckar. För att möta våren i Tärnaby ska han spendera hundra nätter utomhus. Torkat renskinn som inte är garvat, men tvättat, helt fritt från köttrester och torkat i spänn. Detta flata skinnet passar utmärkt, som sitt- och liggunderlag.


Handla Heminredning på nätet hos oss på StayHome. Certifierade av Trygg E-handel, fri frakt och leverans inom 2-dagar. Fullstort renskinn med silikonbehandlad undersida.


Färgen på skinnet kan skilja sig från bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg