fredag 22 juli 2016

Attefallshus 25

Attefallshus i flera olika variationer, med och utan sovloft. Beställ ditt drömhus idag. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos oss på Byggmax finns kompletta attefallshus upp till.


Våra attefallshus kombinerar det bästa av tusenårig finsk timmerhustradition med modern skandinavisk. Nyckelfärdiga attefallshus , småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt. Polhus är det självklara valet när du ska bygga ett attefallshus.


Vi erbjuder ett 20-tal färdiga byggsatser till låg kostnad och alltid med fri frakt! Bygg upp till kvm utan bygglov. Du som har ett en- eller tvåbostadshus får, förutom friggebod på maximalt kvadratmeter, även uppföra attefallshus på maximalt kvadratmeter.


Sveriges största sökmotor för attefallshus från ledande tillverkare som erbjuder stor variation, möjlighet och flexibilitet. Vi brinner för arkitektur och unika huslösningar. Vi kan anpassa efter ritningar och.


Vibo Njuta - liggande panel levereras med prefabricerade stommar och färdiga gavelspetsar. Vitmålade fönster och dörr enligt plan ingår. Tim är en tvårummare i funkisstil med lågt tak och utan det takloft som karaktäriserar de flesta av.


Detta huset har både ett rymligt allrum med ett. Att kunna ha ett litet småhus på kvadratmeter och upp till meter i taknock öppnar upp många möjligheter. Välj mellan över 1olika modeller av attefallshus i storlekar mellan till m². Fri frakt ingår vid alla köp över 2kr. Köp din nya komplementbyggnad.


Ett attefallshus är en bygglovsbefriad komplementbyggnad eller komplementbostadshus som får vara max m 2. Det krävs bygglov för nybyggnad men attefallshus är. Maximera antalet kvadratmetrar. Kanske för en trevlig gäststuga, eller kombinerat fritidshus och förråd. Alla våra hus från kvm och större är anpassade för det nordiska klimatet med isolering, uppvärmning, fönster, grun och tak. FRIBO kvm (408×6cm) Fribo finns i. Vi bygger dem av finaste naturmaterial, för.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg