tisdag 7 augusti 2018

Träskiva ask

Välj bland ek, bok, björk, ask och valnöt. Använd i så fall vårt planeringsverktyg! En träskiva som ska användas nära vatten eller spis bör vara hårdvaxad då den vaxade ytan. I våra lager finns exempelvis ett komplett sortiment av amerikanskt hårdträ såsom ek, ask , alder, körsbär, lin lönn, ceder, valnöt,.


Limfog ask obehandlad 18x300x8mm Art.

En MDF skiva med askstruktur är ett mycket billigt alternativ till en massiv träskiva i ask. Dessutom är en MDF skiva mycket formstabil. Hos oss hittar du snygga bordsskivor till riktigt bra priser. Bänkskivor av hög kvalitet.


Limmade i helstav med endast miljöcertifierat virke. Hos oss på K-rauta hittar du gedigna och prisvärda hyllplan från Moelven och Cello. Vi erbjuder praktiska hyllplan i en rad olika utföranden och storlekar.

Träslagen varierar i det oändliga. Vanligast är de svenska träslagen ek, ask , lönn och björk. De ger köket en klassisk och mycket svensk känsla. Brygga matbord med träskiva i fanerad trälamell och svartbetsad massiv ask. Det finns två olika sorters träskivor, massiva det vill säga en hel träskiva , och lamellskivor som är tillverkade av mindre trästavar.


Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Vi tillverkar din bänkskiva efter dina mått med kort leveranstid till bra pris. Vi har bänkskivor i laminat, granit, Silestone, rostfria diskbänkar, Dekton.


Tillverkas efter dina önskemål. Ni vet de där matborden i rustikt, gediget trä och sådär lite lagom slitna. Mycket snyggt och välgjort matbord i massiv ask eller ek. Letar du efter en ny bänkskiva till ditt kök? På K-rauta hittar du praktiska och hållbara bänkskivor i slitstarkt laminat i ett flertal olika utföranden.


Jag har tänkt bygga ett massivt träbord i framtiden. Gammal träskiva med vacker patina. Vi har ofta sådana här bord inne.

Borde ska se ut så här när de e. Antingen med träskiva eller gammal marmorskiva. Här har vi fixat ett litet bildspel med en massiv träskiva i helstavs ask , hårdvaxad med vitpigment. Lätt, skandinaviskt, stilrent och bara helt.


Calexico Wood är ett företag som specialiserat sig på träprodukter som inte är så vanliga i detaljhandeln. I vårt standarsortimentet hittar du Teak, Mahogny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg