onsdag 1 augusti 2018

Överliggare ek

Tillverkar steg och vilplan till trappor. Konstruktionsexempel innehåller principlösningar med beskrivning av material, tekniska data,. Stockholm där monterings- och täcklist ingår.


Ek : Nedladdningsbara dokument. Extra Steg Fontanot Hörn Cube D. När man har önskat en överliggare av trä till sitt räcke så har vi tidigare erbjudit dessa i antingen Ek eller Teak. Håller på att göra om trappen med rostfria rör och har tänkt mig en överliggare i EK. Hade tänkt mig en storlek.


Bygg ihop ditt egna räcke med hjälp av vårt räckessystem. Ledstång mässing med konsol M1. Köp lösa delar eller beställ ett komplett kit. För inomhusbruk passar båda. Vi erbjuder runda ledstänger i ek eller jatoba i dimension mm, samt rostfritt (både för inomhus- och utomhusbruk) i dimension 4mm.


Alla våra ledstångsprofiler kan förses med spår för plattjärn samt anpassas som överliggare till. Bästa alternativet utomhus är lärk och jatoba. När handledaren binder samman ett räcke kallar vi den för överliggare. Geringssåga en regel 45x1mm i ena änden. Regeln ska vara räckets överliggare och ligga ovanpå stolparna.


Avdelarlister och överliggare tillverkas av furu med övervägande friska kvistar blandade med en mindre del mörka. Väggfästen, ändavslut och svarvade detaljer. Base- och Top-stegen kan kombineras fritt: som enkelstege, utskjutsstege, eller fristående stege. Lamellimmade ämnen för fönster- och dörrkarmar, överliggare och stolpar finns i träslagen ek , sapeli och iroko.


Här hittar du en klassisk Ek trapprenovering i flera olika utföranden, oavsett om det är en bakkant list eller en skarvdel du söker. Steg i ek och sidovang i vitmålat utförande. Ek - ett genuint massivt trägolv med ett livligt uttryck där varje bräda har ett unikt mönster. Den strukturerade ytan kommer fram genom att virket borstas. Handledare och överliggare.


Med sina många användningsområden blir detta räcke. Här finner du ledstänger i ask, ek , cumaro, rostfritt stål och aluminium. De flesta av våra ledstänger. Rostfria runda eller fyrkantiga överliggare , u-profiler i aluminium och rostfritt eller överliggare i tr.


I standardutförande har räcket överliggare i rostfritt stål. Alltid Kostnadsfritt hembesök och offert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg