onsdag 15 augusti 2018

Frostad glasskiva

Frostat glas till lågt pris från branschledande svenska leverantörer. Lagerhämtning av frostat glas i Stockholm och Malmö. Lackat diamantglas med frostad ovansida i två olika färger, svart eller vit.


Ett 4mm tjockt glas som skapar avtryck i interiör design. Vi har funderingar på att beställa en måttad glasskiva till vårt gamla 40-tals matbord (ek). Dels för att skydda men också för att vi gärna vill ha in.

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för glasskiva. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från. På K-rauta hittar du praktiska duschväggar för hemleverans. Välj en rak eller rund duschvägg med klart eller frostat glas från svenska märken såsom Hafa.


Fästes med självhäftande film på baksidan. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Göra frostat glas på Billy bokhylla vitrindörrar - postad i Gör det själv: Det här med DIY är skadligt har jag kommit på!


Desstå mer man tänker på det.

Frostade glasfolien i mattvitt för montage inne: Tillförlitligt insynsskydd för kontor, praktiker och privata rum såväl som för badrum. Matbord i frostat glas för ett unik och modernt uttryck. Hos oss på Parasoll utemöbler hittar du ett unikt modernt sortement av bord med frostad glasskiva från.


Billiga bord med glasskiva online. Fler än 1olika bord med glasskiva med snabb leverans, fri frakt över 9kr och öppet köp. Köp bord med glasskiva hos oss idag!


Sajten använder cookies för statistik. Antik dörr, 55x1c3kr 2. Frostad glasskiva mm tjock med fasade kanter (kan användas som bordsskiva), 170xc2kr 3. Diverse gedigna gammaldags. Glaset kan blästras för att få en matt underyta. Vidare kan du få skivan med urtag för spishäll och diskbänk.


Jasmine är ett klassiskt matbord i glas. Sofford med en mm tjock frostad glasskiva och stomme i pulverlackerat aluminium. Ellipsforma frostad glasskiva säljes. Perfekt till matbord för 8-pers.


Praktisk vinylfilm som skapar ett trendigt insynsskydd.

Eller varför inte använda den för att skapa en dekoration? Fäster statiskt på glasrutan - använd. Glassolutions kan erbjuda färgat glas i över hundra olika färger.


Färgat glas kan användas både i exteriöra och interiöra utrymmen så att du kan uppnå en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg