fredag 17 augusti 2018

Floore shunt

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Bra priser och snabb leverans. Shunt till golvvärme är nödvändig i nästan varje installation av vattenburen golvvärme, för att reglera temperaturen och cirkulera vattnet. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


I de fall värmegolvet kopplas till ett befintligt vattenburet värmesystem, t ex en radiatorkrets, är det nödvändigt att installera en shunt.

Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Vi hjälper dig att hitta rätt floore Övrigt:. Till detta paket behövs en shunt som cirkulerar runt vattnet. Denna kan uppgraderas med trådlös termostat.


Komplett shunt för enstaka rum med samma temperatur. Floore Shunt FSKonstant. Shuntenheten har till uppgift att sänka temperaturen hos vattnet som kommer från radiatorsystemet.


Vid större ytor behövs fördelare för att koppla samman flera slingor till shunten se.

El- shunt FS har både trådlös termostat och elvärme för sommaren. Utbyggnadsatsen är en liten fördelare som möjliggör utökning till eller slingor på en Shunt FS Mini. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Paketen innehåller allt som behövs när du själv vill lägga golvvärme. Passar inget av de färdiga paketen så kan ni antingen plocka ihop ett eget paket med shunt , spårade skivor och golvvärmerör direkt här i butiken. GOLVVÄRME FLOORE KIT KOMPL MED.


Fördelare shunt micro slingor. Vi är experter på vattenburen golvvärme och vårt vattenburna golvvärmesystem är ett av marknadens mest lättinstallerade. I priset ingår (förutom allt som är i golvet) en shunt , kopplingar och ett trådlöst termostatpaket.


I över år har LK Systems levererat vattenburen golvvärme. Under den tiden har de utvecklat och förfinat golvvärmen så att det har blivit både mer ekonomiskt. Har ett oöppnat paket över. Köpte men behövde bara 1. Ska du köpa Vattenburen Golvvärme - Vi har gedigen erfarenhet och ett brett sortiment - Delbetala med klarna - Billigtvvs. Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalite och välkända fabrikat.


Vi erbjuder ett brett sortiment inom vvs och vattenburen golvvärme. Slang mm, shunt FS(pump) med manuell reglerbar termostat, fördelare utgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg