torsdag 30 augusti 2018

Attefallshus

Attefallshus som monteringsfärdiga byggsatser. Beställ ditt drömhus idag. Många attefallshus till låga priser. Regler attefallshus – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Sveriges mötesplats för säljare och köpare av attefallshus.


Nyckelfärdiga attefallshus , småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt. Du som har ett en- eller tvåbostadshus får, förutom friggebod på maximalt kvadratmeter, även uppföra attefallshus på maximalt kvadratmeter. Våra attefallshus på 25kvm kommer med intelligenta lösningar och har den senaste tekniken. Bygg upp till kvm utan bygglov.


Om du vill ha något extra, inte tummar på kvalitet men till rimligt pris. Utgå gärna från våra standardmodeller, men i stort så. Köp färdiga attefallshus , fjällstugor och fritidshus till fast pris. Hitta Det Du Söker Och Jämför Priser I Flera Hundra Nätbutiker. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Vi brinner för arkitektur och unika huslösningar. Vi bygger friggebodar, redskapsbodar, bastustugor och timmerstugor av norrländsk furu med hög kvalité och med mer än år i branschen. Ett attefallshus är en bygglovsbefriad komplementbyggnad eller komplementbostadshus som får vara max m 2. Det krävs bygglov för nybyggnad men attefallshus är.


Fritidshus Storklinten är ett av våra mest populära fritidshus, det har blivit en riktig succé! Stugan har en byggyta på bara 30m² men känns mycket. Stugor av hög kvalitet för alla tillfällen finns att köpa hem och bygga ihop själv. Skånska Byggvaror levererar till hela Sverige. Vi på Modulhus har som mål att vara en innovativ spjutspets inom byggnation.


Välj mellan över 1olika modeller av attefallshus i storlekar mellan till m². Fri frakt ingår vid alla köp över 2kr. Köp din nya komplementbyggnad. Här är olika typer av attefallshus – nu även som både uterum och växthus.


Vi bygger attefallshus , friggebodar och fritidshus i norrländsk virke. Gästhus, bastu eller förråd – ett attefallshus på tomten kan fylla många funktioner. Lantliv har valt ut yteffektiva och snygga attefallshus – och ingen.


Ett inflyttningsfärdigt och välbyggt vinterbonat hus som levereras direkt till din tomt. Vi hjälper dig med allt från val av rätt material och konstruktion till detaljplan och slutförande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg