fredag 3 augusti 2018

Siktförbättrare

Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.


Högkoncentrerad siktförbättrare som avlägsnar trafikfilm och insekter från vindrutan. Blandbar med vatten och spolarvätska.

Koncentrerad siktförbättrare i portionsförpackning för säker körning och bra sikt. Avlägsnar trafikfilm och är blandbar med vatten och alla typer av. Tar snabbt och effektivt bort trafikfilm och insektsrester från vindrutan.


Glasrengöring med orginalkvalitet. Upp till lägre pris på Reservdelar Biltillbehör hos Skruvat. Den osynliga vindrutetorkaren som gör att vattnet blåser bort när man kör.


En suverän produkt som ger en vatten- och smutsavvisande yta på rutor, speglar, l. Turtle Supersikt är en högkoncentrerad siktförbättrare som möjliggör en klar sikt och säkrare körning.

Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på Ja, jag har glömt mitt lösenord skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Sommarspolarvätska lit Hall Miba. Spolarvätska färdigblandad 4. Sivo Clear är en ny produkt som ska ge en beständig, vattenavvisande yta på till exempel vindrutor.


Vi har testat produkten på två bilar och kan. Siktförbättrare Supersikt 5ml Turtle. In order to optimize our website for you and to be able to continuously improve it, data is collecte for example, in cookies. Details on data collection can be. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.


Kom ihåg att vi även har många andra bra produkter i vårt sortiment som kan passa din bil, som exempelvis siktförbättrare och isskrapor. MC-Wash GPSupertvätt 15xl. En verklig siktförbättrare är SIVO Clear, som är ett permanent vattenavvisande skydd för bilrutor. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.


Tar bort den svåraste smutsen som. Lagerstatus Tillfälligt slut Köp. Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Up to discount on spare parts and car accessories at Skruvat. Ingen imma när jag ställde bössan mot ett träd men det är inte akceptabelt, så nu min fråga? Lär känna SONAX nya innovativa produkter och praktiska tillbehör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg