tisdag 28 augusti 2018

Fönsterbeslag gamla

Har du renoverat dina fönster? Här hittar du alla möjliga beslag i gammal stil till dina fönster. Allt är tillverkat efter gamla , klassiska modeller som passar i både äldre. Tips om olika fönsterbeslag , gångjärn för fönster samt barnsäkerhet och inbrottsskydd.


Hos oss hittar du fönsterbeslag för både nyare och äldre fönster. Vi erbjuder beslag för fönster som t ex fönsterlås, fönstervred med hakar, koppelbeslag. Vädringsbeslag för inåtgående fönsterbåge.


Fönsterhållare In Barnsäker Art. Extra lång skylt för att täcka över skruvhål från gamla trasiga. Denna webbsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av webbsidan. Beslag efter gamla förebilder. Om det är något gammalt du söker har vi väldigt många gamla , begagnade beslag i våra butiker.


Ni som renoverar hus från förr skall också ha beslag från förr. Mestadels finns det dörr och fönsterbeslag. Eftersom jag nu hämtade hem våra fönster till utbygget under novemberlovet så kan jag sätta fart med att renovera ytterbågarna.


De är som sagt i ett allt annat. Det spelar ingen roll om solen skiner eller om det regnar, snöar. Våra fönsterbeslag kommer från Eskilstuna Kulturbeslag AB. Har själv rengjort mängder med gångjärn,skruv,beslag i vårt gamla hus genom att lägga dom i en balja med lut. Hitta dörrtrycken, porthandtag, spanjoletter, dörrstängare, tätningslister och andra dörrtillbehör.


Skånebeslag AB i Arlöv kan fönsterbeslag. Vi har fönsterbeslag till vridfönster. Nedan hittar du klassiska fönsterlås och fönstervred tillverkade för att passa gammaldags fönster,.


Handvarpa, stjärthake, stormhaspe. Vilka kul namn det är på gamla fönsterbeslag ! Hi hi :-) Ett par av våra gamla fönster på vår uteveranda saknade några. Men annars funkar det jättebra, jag brukar göra det på gångjärn och fönsterbeslag och dylikt. Det här är ett vanlig typ av fönsterbeslag i äldre byggnader i Danmark.


Det finns i fler material än mässing. Dessa fönster är tunga och har kraftiga bågar och en stil som inte passar i gamla hus. Källa: Stockholms läns museum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg