fredag 31 augusti 2018

Tarkett ek rustik

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Pure är vår hyllning till rent trä som ek , ask, björk, bok, lönn och valnöt. Här får ursprung, hållbarhet och. Inslag av kvist ger golvet liv och karaktär och en liten fas förstärker den.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Golvets efterliknande sågmärken skapar ett gammalt rustikt utseende. Hitta och köp tarkett ek rustik hos Kelkoo. Ett vackert ekparkettgolv ger dig en härliga lantliga känsla i hemmet tack vare det rustika utseendet på golvet. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Oförädlade mönster som naturen. Ett vackert klassiskt rustikt ekparkettgolv som skapar en lantlig och härlig atmosfär oavsett vilket rum du väljer att lägga det i. Parkettgolv i ek med rustik känsla. Ek Trento är en mattlackad 3-stav i rustik stil med ekens alla naturliga färgvariationer.

Får innehålla stora kvistar. Exklusivt, vitt utförande. Shade är en kollektion med trendiga, funktionella och hållbara trägolv i en bred palett av färgnyanser. Laminatgolv med extra långa och breda plank för en ännu mer rustik och gedigen look.


Tarkett Ek Noble Manhattan Noble är en. Vackert lantligt och rustikt ekparkettgolv som skapar en härlig atmosfär i vilket rum du än väljer att lägga det i. Du lägger detta fantastiska golv smidigt. Alltså, ni är så många som har frågat om golvet och jag har hela tiden hänvisat till det där inlägget jag ska göra. Ledsen att det tog så lång ti men nu. Rustikt och livfullt - HERITAGE.


Tango är ett trägolv med klassiskt utseende som finns i plank och 2-stav i olika utföranden och bredder. Kvalitetsgolv från svenska Kährs! Ek mattlackad 3-stav i rustik stil med ekens naturliga färgvariationer.


Trägolven innehåller ytved och stora kvistar. Olja rökt och infärgad vit. Minska EK RUSTIK 1-STAV MATTLACK 13MM Öka EK RUSTIK 1-STAV MATTLACK 13MM PKT.

Lägg till i inköpslista Produktinformation Teknisk specifikation. Epoque Ek plank är ett golv anpassat för det nordiska klimatet. Tack vare det längsgående faserna så förstärks det exklusiva utseendet.


Woodfloors massiva kortstavar i ek levereras i obehandlat skick så ni bäst kan styra vilken ytbehandling som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg