måndag 13 augusti 2018

Funkishandtag

Välkommen till Barahandtag! Denna kategori innehåller allt från smideshandtag till riktiga funkishandtag med plastbotten och det idag så populära snabelhandtaget Ticka som kommit tillbaka. Trevi funkishandtag till bra pris. Här finns kökshandtag och köksknoppar av högsta kvalitet. Vi har kökshandtag och köksknoppar för alla smaker.


Köp nya kökshandtag hos beslagsbutiken! Klicka här för att se aktuellt pris. Ett stort utbud av traditionella dörrhandtag gör det möjligt att få den rätta tidsandan och känslan till huset eller lägenheten. Funkishandtag (innerdörr) Handtag ytterdörr oval cylinder. Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité.


Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. Till matrummet en typisk funkisdörr med stort glasparti i armerat glas som släpper igenom ljus, men inte genomsyn, till intilliggande rum. Rom så har vi handtagen för dig.


Större funkishandtag med svart trägrepp och blank nickel. Dörrhandtag och Dörrtrycke i stilsäker design. Klassiskt trycke i funkis. Kan fås med moderna genomgående bult både i rosett och.


Levereras inklusive tryckesbrickor, fyrkantpinne samt skruv för både genomgående fastsättning och träskruv. Nymålad innerdörr, här som i övriga lägenheten, och dessutom bestyckad med gamla tyska funkishandtag med honungsgul bakelit där du sätter handen. De är absolut inte så raka i formen som funkishandtag är, utan är mer av sekelskiftesmodell.


Dörrarna i huset har alla tidstypiska handtag,. Våra funkishandtag med svart trä passar bra. Trycke Rand kan också vara ett alternativ om det finns mycket 20-talskaraktär kvar i lägenheten.


Slitna funkishandtag med vit (numera gul) bakelit. Nya, mer tidstypiska dörrhandtag. Vi längtar tillbaka till folkhemmet, med välfärd för alla, i miljöer med praktisk funktion och pasteller. Denna pin hittades av Familjen Lundqvist. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Tycker att dessa funkishandtag passade bäst in med stilen på huset. Det är verkligen något man ska tänka på när man köper detaljer. Altid hurtige leverancer og lave priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg