onsdag 29 augusti 2018

Kapklinga metall

En sågklinga 355x24mm, 66T för kapning av metall och stål. Avsedda för maskiner med lågt varvtal. Kapklinga 225x5x32mm 140T 225x5x32mm för stål.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare. Vi gör det enkelt och prisvärt att fixa hemma.


Här finns handverktyg, maskiner samt en uppsjö tillbehör. Svensk kvalitetsklinga, hårdmetallbestyckad. Vi välkomnar alla kunder, såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet. Universalklinga för metall och trä.


Hårdmetallklingor slipade med växlande toppvinkel,. Bi- metall för trä och metall till GOP. Riff-HM för klinker och kakel till GOP. Sågklinga Bosch Expert för Aluminium. Expert cirkelsågklinga för Aluminium ger perfekta snitt i aluminium, järnfria metaller , plast, epoxi och trä.


För metall , rostfritt stål, sten, marmor, mjukt kakel och plast. Hos Theofils hittar du sågblad för fina snitt i trä och plast, klingor för rena och splitterfria tvärsnitt i massivt trä eller med raka tänder för metaller. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.


För suveräna resultat i järnfri metall , aluminium, plast, epoxi och trä. Standardklinga till Evolution 1och 180Xtreme. För sågning av göt och massiva metaller från ca mm. Ger renare sågning i järnfri metall som aluminium.


Passar även för att såga plast och epoxi,. När det gäller hårda metaller , härdat stål och även hårdmetall så är det klart bästa skivor med bornitrid. Jag tror att det är världens näst hårdaste. Kap- och navrondeller för yrkesanvändare.


Produkter från Mirka och 3M. Snabbstål (HSS) klingor används för kapning av rör, profiler och solida stål material. Aluminium, koppar och andre icke järnhaltiga material kan kapas.


Tillverkad av OV-behandlat HSS-stål. För kapning av stål, järn, metaller och lättmetall. EVOär en ny kompakt magnetborrmaskin avsedd för stål och andra metaller. Maskinen har fäste för kärnborr av typen Weldonfäste och maximal borrdiameter för.


Metallkap, 3mm, kapklinga. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg