onsdag 1 februari 2017

Stegljudsisolering

Bedömningen av stegljudsisoleringen sker genom mätning av ljudnivån. Stegljudsisolering i en byggnad sker för att begränsa ljud från gångtrafik, stolskrap etc. Men, lyckas man klara en god stegljudsisolering är det normalt inga problem att även nå en god luftljudsisolering. Golvfoam stegljudsisolering för trä-, parkett- och laminatgolv. Softline Tuffcell Golvfoam är utvecklad för de nya och högre kraven på t ex tryckmotstånd.


Miljö Christian Berner AB strävar efter att skapa goda ljudmiljöer och lika viktigt för att nå detta är att använda miljöriktiga material. Känsligheten varierar liksom förståelsen för att man. Det bestäms av stegljudsnivån i rummet nedanför. ISOLINA PARKETTUNDERLAGSMATTANS EGENSKAPER BESKRIVNING.


Parkettunderlagsmatta för parkett-, laminat- och trägolv. Tillverkat genom nålning av linfiber. Behöver du hjälp med ljudisolering av golv?


Stepisol är ett ljuddämpande golvunderlag som effektivt dämpar störande ljud och vibrationer. Bullerskydd i bostäder och lokaler 4. Ljudisolering mot trafik och andra yttre ljudkällor. Kravnivåer för luft- och stegljudsisolering. I BBR anges ljudklass C som miniminivå för bostäder. En luftburen källa orsakar vibrationer i den omgivande luften som sprider sig och i sin tur orsakar vibrationer i avgränsande väggar och golv.


Färgöversikt, testa färgerna i div. Mätning av stegljudsnivå sker enligt en internationell. Weber Komfortgolv är ett komplett system med golvvärme och stegljudsisolering. Med luftljudsisolering menas byggnadens förmåga att minska luftljudet mellan två rum.


Airolen underlagsfoam är en matta av LD-polyeten med slutna celler för stegljudsisolering vid golvläggning. Används som stegljudsisolering under parkett och trägolv. STEGLJUDSISOLERING Bekvämlighet Behovet av enskildhet och komfort blir allt större allt eftersom miljön om-kring blir mer och mer bullrig. Tyckte det lät konstigt att Fiskarhedenvillan inte skulle leverera med stegljudsisolering till deras mellanbjälklag. Stepisol läggs under golvet som ljudisolering och tar bort störande ljud och vibrationer.


Stepisol passar lika bra i bostäder som företag och industrier. Mineralull fungerar utmärkt som ljudisolering och bullerskydd. I väggar och bjälklag isolerar mineralullen dessutom mot värme och brand.


SoundSeal är det namn vi valt för att beskriva en konstruktion där vi gjuter in DECIBEL-mattan under avjämningsmassa eller betong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg