fredag 10 februari 2017

Regel 45x45

Om du önskar en bättre regel skall du välja en Moelven Regel. Moelven Regel har en bättre formstabilitet och har tagits fram ur en bättre virkeskvalitet. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Köp reglar till ditt byggprojekt på K-rauta. Jämför priser och läs recensioner på Virke. Vi har starka reglar i flera olika dimensioner från Moelven som ger ditt byggprojekt en stabil grund.

Välkommen till Byggvarulistan. Vi på Byggvarulistan brinner för byggvaror. Vi är entusiastiska Gör-Det-Självare som vill bringa lite ordning i utbudet av byggvaror.


Vi är en välsorterad bygghandel med hög kunskapsnivå och. Hej Kommer en 5xskruv räcka till att skruva liggande 45xribbor i stolpar ? Regel för användning i konstruktioner som t. Hyvlad på alla sidor med rundade hörn. Säljs ej i längder under 3.

Beskrivning Dimensionshyvlad impregnerad regel. Impregnerad NTR AB och monteras ovan mark. Har du frågor välkommen att kontakta Kundtjänst.


Det vertikala bärande systemet i en trästomme – vanligen pelare och reglar - är ett så kallat primärbärverk. Reglar inbyggda i väggar hindras. Vilma regel CGran är hållfasthetssorterad.


Cär den lägsta hållfasthetsklass som får användas i bärande konstruktioner om inte annat anges. Gör din beställning innan kl 12:för att få leverans redan nästa dag. Beställer du efter kl 12:levererar vi en dag senare.


XMM PLANHYVLAD FURU III. G4-Planhyvlat virke för invändiga snickerier. Vill du ha hjälp med kapning eller hyvling. Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa.


Regel 45xeller tum används i vanliga fall till att bygga upp stommen i en konstruktion. Vi använder regel som har en. Regeln användas vanligtvis i ickebärande konstruktioner. Exempel på användning är som läkt eller som utregling för att skapa.


Hedinregel Cfinns i dimension 45xtill 45x220.

I bredderna 45xoch 45xär hållfasthetssorteringen C14.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg