måndag 20 februari 2017

Kabelskalare kabelskalningsmaskin

Manuella kabelskalningsmaskiner med 1-kabelintag till lågt pris! För slagborr- och mejselarbeten! Beställ hos expondo med fri frakt! Stort sortiment av skaltänger till låga priser. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Spara - På Online Shopping.

Kabelskalare som skär samt separerar plasten från kopparn. Pålitlig funktionalitet Schysta priser Namnkunnig tillverkare En kabelskalningsmaskin från expondo hjälper dig att avisolera! Visar produkter inom kategorin Tänger, kabelskalare.


Denna maskin säljs på uppdrag av ett företag i Sverige. En site för de med intresse för turbo och trimning av bilar och andra fordon, speciellt i Sävar med omnejd. Upptäck vårt stora sortiment av elektronik och automation.


Den här tråden tänkte jag skulle handla om kabelskalare avsedda för att skala hela kablar för att separera ledaren från det isolerande höljet i syfte att. Skär snabbt upp de flesta sorters elkabel med plasthölje.

Industritorget använder cookies för att föra statistik samt hantera användning av siten. Genom att du fortsätter att använda vår sajt, samtycker du till att. Någon som sitter på något hemmabyggt som klarar att skala kabel från tex 10mmtill 70mm2? Har du någon kabelskalare så hör av dig.


Yato kabelskalare , 8-mm hos vidaXL. Har en kabelskalningsmaskin över då jag köpt en större. Fungerar ypperligt från enkelledare till 5Geller kanske ännu större (har ej provat större).


Demo exemplar som enligt uppgift skall ha testkörts cirka 5-ggr. Ej funktionstestad men skall ha varit i använding i företaget. Lucka till elcentralen saknas. Denna kabel-skalare säljs på uppdrag av ett företag.


För effektiv återvinning av koppar. Separerar plasten från kopparen. Jag tänkte sälja iväg en kabelskalningsmaskin , en Cabrec CS-40. Den är helt ny, oöppnad i förpackning.


Den har 7st kabelintag för olika grovlekar, det. Det finns flera olika typer av skaltänger, där en av.

Unsubscribe from Patrik Olander?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg