fredag 17 februari 2017

Skymningsrelä utomhus

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!

Spara - På Online Shopping. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Att styra sin belysning med skymningsrelä är både bekvämt och energisnålt.


Detta innebär att man endast har sin belysning tänd när det är mörkt ute. Kräver installation av behörig elinstallatör. Skymmningsrelä som tänder ljuset när ljuset faller.


Valbar nattsparfunktion släcker ljuset på natten och tänder ljuset igen under morgontimmarna om så önskas. Rörelsevakt med skymningsrelä Vägg.

IR-detektor med ställbar efterlystid. Skymningsrelä AP för utomhusbruk. För styrning av belysningsanläggningar utomhus passar detta skymningsrelä , som kan installeras på väggar, lyktstolpar eller. Styr din belysning automatiskt när det blir mörkt. Har sökt förgäves efter detta men det står inte om de funkar till led.


Billigast var denna på Biltema. En ljusrelä arbetar som så att den känner av när det blir mörkt utomhus ,. Levereras inom 2-vardagar. Tänder och släcker belysning automatiskt vid skymning och gryning. Ansluts trådlöst till en eller flera mottagare i Nexas system som tänder ansluten belysning. Timern kan ställas i två lägen 1-timmars aktivering efter att det blivit.


Eftersom vi lever i ett land med en relativt lång mörk period är en bra utebelysning viktig. Den tryggar vår säkerhet när vi rör oss utomhus. Dessa finns under tillbehör. Köp din utomhusbelysning på K-rauta.


Vi har utomhusbelysning som skapar en trygg och vacker miljö från kvalitetsvarumärken som Konstsmide, Nordlux och Luxform.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg