tisdag 14 februari 2017

Kabel golvlist

Handla fraktfritt hos Bygghemma. Se aktuella kampanjrabbater här! Stort utbud av trädgårdsprodukter. Köp golvlister på Byggmax. Snabb leverans, oslagbara priser!

Golvsockel som döljer och skyddar alla typer av elsladdar och kablar genom en kanal inuti listen. Försedd med ett montageclips som ger dig osynlig fastsättning. Den stora frågan är nu huruvida man får dra. Sladdgömma som håller ordning på kablar och grenuttag.


Då mina uttag i min lägenhet står på fel sida så måste jag dra runt bland annat. Söker du efter lister till ditt byggprojekt eller renovering? Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av bland annat sockel, foder, talklister, tröskellist och.

Det är dörrfodren som ramar in dörren visuellt och golvlisterna som för stilen vidare genom resten av rummet. Därför får du dörrfoder och golvlister i samma. Vi lägger in ekparkett och sambon vill ha golvlist i ek. Men jag skulle vilja ha plats för framtida kablar bakom listen. Hon vägrar en ful kabelkanal.


Hemmet ser rent och snyggt ut med en kabelkanal från D-Line. Dölj kablarna från teven eller stereon! Ansluts kabellist hjälper dig att dölja sladdarna i hemmet.


Vill du dölja kablar billigt och snyggt så finns det många företag som säljer kabelkanaler av olika slag tex. En golvlist med kabelkanal kan vara både i trä. Här hittar du golvlister ! Vårt breda sortiment med golvlister innefattar bland annat som golvsocklar, nivålister, trappnos skarvlister, avslutningslist, och.


Golvlist som säljs i paket om 2st längder a 2. Listen är profilerad och finns i två utföranden, Ek eller Vit. Höjden är 8cm och djupet 1.

Förutom att vi erbjuder golvlister i samtliga kulörer och fanérslag som vi erbjuder dörrar, har vi även en smart golvlist som vi kallar snap-in-list. Det är även enkelt att förvandla en vanlig slät dörr till en spegeldörr med hjälp av snygga lister. Kabellist golvlist är lika enkel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg