tisdag 7 februari 2017

Passiva hus

Passivhus tillverkare – Sök igenom bästa fastighetsförteckningarna på Mitula. Emrahus är experter på energieffektiva hus. Med passivhus konstruktion gör du en insats för både miljön och din egen plånbok.


Spara pengar med våra hus ! Sveriges ledande kunskapsbas för information, kvalitetssäkring, utbildning och stöd av byggbranschen och andra som är intresserade av passivhustekniken. Här hittar du Sveriges mest klimatsmarta passivhus , lågenergihus och plusenergihus! Denna vecka monterar vi områdets 17:e och sista hus.


Huset är till familjen Lindberg och huset kommer att stå klart för inflyttning i december. Med våra byggsystem för flerbostadshus så uppfyller vi Energimyndighetens krav på passivhus. Läs mer om oss och hur vi kan bidra till passivhus ! Värmeeffektiva hus byggs genom att: Bygga hus i rätt läge och välja en planlösning som passar med väderstrecken.


Vindutsatta lägen, fuktiga eller starkt. För sju år sedan byggdes det första så kallade passiv­huset i Sverige. Husen är så välisolerade att det knappast behövs någon egen uppvärmning. Arkitekt Anders Linde berättar.


Om energibehov i ett passivhus och faktorer som påverkar utformning och komfort. Villa Varm medverkar i den permanenta utställningen på Passivhuscentrum i Alingsås. Här kan du läsa om hur man bygger ett passivhus.


Funderar du på att bygga ett passivhus ? Becohus är en tillverkare av klimatsmarta passiva hus i byggsats. Bygg ditt drömhus till bästa pris med oss. Alla tror inte det och det finns alternativ. Byggnadsfysikern Arne Elmroth vid LTH. Ett passivhus är byggt så att värmeförlusterna från huset minimeras.


Det innebär att klimatskalet är lufttätt och välisolerat, och att värmen från. NCC:s hållbarhetsarbete grundar sig på vår vision – att förnya vår bransch och leverera de bästa hållbara lösningarna. Novasip Sandwich väggelement till passivhus , lågenergihus, byggnader. Novasip är en av Sveriges största leverantörer av prefabricerade sandwichpaneler. Bland alla våra prisvärda husmodeller i trä hittar du garanterat ditt drömhus!


A- hus hjälper dig bygga ditt trähus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg