måndag 20 februari 2017

Träskärbräda

Många olika modeller och storlekar. Fri Frakt - Öppet köp dagar. Våra skärbrädor i plast och trä passar en mängd olika köksstilar och är designade att passa ihop med många andra köksredskap i vårt sortiment. Ett litet husmorstips är att gnida in din träskärbräda i citron några gånger per år. På detta sätt undviker du att din skärbräda spricker.


Problemet är att den oljan kan härskna. En träskärbräda ska oljas in. Om du har en träskärbräda med skåror kan du slipa ner den. För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Vad använder ni när ni oljar in era träskärbrädor?


En del råder till att använda matolja men har också hört dom som menar att den kan härskna. Skärbrädor finns i olika material, såsom trä, plast och glas. Vackrast och bäst En gedigen skärbräda av trä är tveklöst vackrast, men den kräver också lite omvårdnad.


Om den inte är inoljad när du köper den får du. Vilken skärbräda ska man ha? Finns det några skärbrädor som är bättre än andra? Träskärbräda eller plastskärbräda? Lär dig allt om skärbrädor i vår.


Kökstillbehör av högsta kvalitet. Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier. Om din träskärbräda är riktigt sliten kan du slipa den så att ytan blir som ny. Du kan laga djupa jack genom att blöta dem med några droppar vatten,. Gratis leverans på beställningar över SEK 50inkl.


Det finns träskärbrädor i många olika träslag. Vi listar brädor i akacia, ek. Skärbräda i trä är det vanligaste och kanske det mest fina.


Jo jag tycker också att det var rätt billigt, fantastisk byggkvalitet, generös yta och ett tilltalande utseende. När jag köpte den för drygt tre år sedan var. Här hittar du varje vecka de bästa städtipsen från Marlené och Marie-Louise i programmet.


Så det är bara att sätta i gång och börja göra fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg