måndag 27 februari 2017

Dessertskålar glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Köp dessertskålar prisvärt. Brett sortiment av snygga, högkvalitativa glas från välkända märken. Att servera en dessert i en dessertskål är mycket trevligare än att ta en vanlig assiett eller djuptallrik.


Därför har vi valt att göra en egen kategori så att. En vacker dessertskål piffar upp den enklaste dessert och pryder ditt middagsbord och är perfekt för servering av glass , efterrätter, snacks och tilltugg. Dessertskålar i glas från Kr.


Vis tilgængelighed i butikkerne. DESSERTSKÅLAR MED FAT, st. Perfekt för pasta, soppa, sallad och dessert. Skålar och djupa tallrikar i glas och porslin. Finns i olika färger och mönster.


Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst. I RoyalDesigns breda utbud av servering hittar du glas.


Här hittar du bilder, pris och länkar till många olika dessertskålar från Iittala som du kan köpa online. Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer om cookies här eller stäng fliken nu. Ska det passa till en lyxig dukning så blir det perfekt med små dessertskålar i gjutet glas.


Det beror på en av följande orsaker: Du har inget konto hos oss. Din E-postadress har inte verifierats än. Denna eleganta dessertskål från Duralex är inte bara snygg på ditt dukade bor utan är även likt Duralex övriga produkter tålig mot stötar och. Hos oss hittar du glas och porslin till livets alla måltider.


Fri frakt till butik Störst på. Event Entréarmban Regnponchos, Biljettrullar. Glasets vida form gör att du också kan använda det som en dessertskål för att servera läckra efterrätter.


Glas -skålar, vaser och dessertskålar. Den diamantmönstrade strukturen och genomfärgade glaset ger serien Ayami ett modernt utseende. I serien ingår tallrikar, glassglas och ett miniglas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg