tisdag 31 januari 2017

Elektrisk dörrstängare

Fungerar perfekt i offentliga byggnader, skolor, restauranger och affärscenter. Handla dörrtillbehör i webshopen. Dörrstängare med standardarm. För ytterdörrar, innerdörrar och branddörrar där en säker stängning krävs.


Finns i olika utföranden och styrka för att passa.

Elektrisk dörrlåsöppnare Möjliggör att en person med funktionsnedsättningar kan öppna. ASSA erbjuder allt för att säkra innerdörrar och ytterdörrar. Från villalås till stora låssystem och passersystem.


Lägg till montageservice vid köp! Vi vill att människor ska vilja fixa. Praktisk dörröppnare som fungerar för både höger- och vänsterhängda dörrar.


Vi gillar prisvärd renovering och förvaring. DÖRRSTÄNGARE CONTUR TS93GSR.

Vi på Låsprodukter erbjuder lås och säkerhetsprodukter, men även dörrtillbehör som dörrstängare med mera. Välkommen för mer information. Låskompaniet en butik på nätet erbjuder Dorma, Assa och Geze dörrstängare till prispressade priser. Universellt användbara för DIN-höger- och DIN-vänster-dörrar.


Elektriska dörröppnare från ABUS öppnar dörren via knapptryckning. Kamskivedörrstängare med lättare öppningsmotstånd för alla inner- och branddörrar. DC serie dörrstängare med varierande stängningskraft och egenskaper som t ex. Dorma utökar sitt sortimentet av elektriska lås för att möta kraven på ökad. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för.


Vanliga dörrstängare styrs rent mekaniskt. Efter öppning dras dörren igen med hjälp av en fjäder i mekanismen. Slagdörrsautomatik styrs elektroniskt. Ser till att inga dörrar lämnas öppna när det brinner.


Ellåsning = Elektriskt styrd låsning via kortläsare, kodlås, tidur eller porttelefon. DORMA är en av världens största aktörer inom dörrstängare , dörrautomatik, lås, säkerhetsprodukter, mobila väggar samt designbeslag till glaspartier. Låsning med kontroll och flexibilitet Ellås har ett stort användningsområde, från lätta innerdörrar till tunga ytterdörrar där en snabb.

Stort utbud av dörrstängare , dörrautomatiker och tillbehör. Utveckling av dörrstängare på svenska marknaden genom år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg