måndag 16 januari 2017

Betongstomme

Gripen Betongelement AB vill göra byggandet enklare för våra kunder. Vi levererar en färdig stomme, med håltagningar och installationer. Helt efter dina ritningar. Med betongstomme får du ett lufttätt hus som säkerställer bra inomhuskomfort och minimerar risken för fuktproblem.


Lång livslängd och minimalt underhåll får. Byggfukt är ofta orsak till mögelbildning vid nybyggnad. ISOVERs rekommenderade konstruktionslösningar för ytterväggar med betongstomme.


Betongstomme – Goda egenskaper och stor flexibilitet. Vi tillverkar betongväggar efter dina önskemål. Kontakta oss för mer info om våra betonghus. Välkommen till Prefab Betong! Vi fokuserar på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud.


Vi vill framhäva byggnader med betongstommar och vill betona deras goda egenskaper och stora flexibilitet. Betong är vanligt i större byggnader men förekomer också i småhus. Betongväggar gjuts på platsen med hjälp av betongformar eller levereras som. Annorlunda stenhus betonghus med vinterträdgår takljuskupol, kärleksalkov, tvättnedkast. Träfasader måste besiktigas kontinuerligt för att man ska kunna konstatera vilken typ av underhåll som ska utföras.


Underhållsintervallet kan. Vi drivs av idén att effektivisera våra kunders byggprocesser. Av erfarenhet vet vi att vårt byggsystem med prefabricerade betongelement. Prefab i Tranemo är ett fristående företag med tillverkning av betongelement.


Vi producerar prefabricerade betongelement för alla typer av byggnader. I vårt eget gjuteri tar vi fram alla tänkbara element av betong och cement. Den mest stabila poolstommen är en betongstomme. Här gjuts hela ramen och väggen av betong och designas med väggbeklädna pumpar och övrigt som gjutes in.


Vi gjuter elementen inomhus under kontrollerade förhållanden. Våra prefabprodukter i betong gjuts inomhus utan påverkan av väder och vind. Monteringen av de färdiga elementen sker på byggplatsen vilket normalt ger en.


Vi har en stor erfarenhet av tillverkning av betongelement och prefabprodukter som brunnar, brunnslock och tunnelelement.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg