onsdag 18 januari 2017

Lamineringsepoxy

Lamineringsepoxy Transparent epoxy-system. Systemet bygger på den senaste epoxiteknologin. Jag bestämde mig tidigt för att mitt senaste modellbygge skulle kläs med glasfiberväv och lamineringsepoxy. Alla jag talat med i ämnet har påpekat att det.


Nu är det ganska dyrt att plocka vätskor från utlandet. Lågvisköst epoxysystem med mycket goda egenskaper. Paintpro är en yrkesbutik för måleri, snickeri, bygg, metallindustri, murare, plattsättare och.


Att laminera betyder att tillverka något av flera skikt. Epoxi används i stor utsträckning tillsammans med glas, kol, aramid och polyesterfibrer för. Epoxi (epoxy) är det bästa alternativ i renovering av båt och andra slags plastkompositer. Med epoxi kan man arbeta för hand hemma t. Epoxyn bör vara lösningsmedelsfri lamineringsepoxy. Sådana varierar i färg från mycket ljus bärnstensgul (West, Dupont m fl) till helt klar (t ex NM).


SP 1är lättanvänt, allmänt epoxihartssystem som kan användas för flera olika ändamål. SP 3är ett kristallklart, lösningsmedelsfritt epoxihartssystem. Då måste en lamineringsepoxi med hög TG väljas. På ett svart underlag kan det bli relativt varmt, så en TG överstigande 100°C är att föredra. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser.


Denne type lamineringsepoxy kan anvendes til håndlaminering af surfboards, kajak og modelbygning mv. Europas mest anvendte epoxy. Malmgren sikre at produktet lever op til de strængeste miljø og kvalitetskrav. Lämplig för vävd glasfiber (roving), kolfiberväv och kevlarväv. Finns det någon här som är bättre än jag på det där med att plasta och har bra koll på olika lamineringsepoxy ? Hur hög temperatur tål ett laminat gjort av.


Då lamineringsepoxi härdar i kontakt med luft påverkar luftens koldioxid och vattenånga epoxin varvid det bildas ett tunt osynligt karbonatskikt på den det. De finns med olika härdare och Tg och som. För att skapa nytt ämne måste du logga in. CarbiX säljer kompositprodukter i varierande kvantiteter till både privatpersoner och företag.


Behöver du material till modellhobby, surfingbrädor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg