torsdag 26 januari 2017

Gäststuga med sovloft

Gäststuga med sovloft – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Konstruera en stuga enligt dina önskemål och de många möjligheter som finns. Det kan vara en gäststuga för övernattning,.


Modell Art kan inredas som gäststuga , bastu med relax, förrå. Våra attefallshus fungerar perfekt som bland annat, tonårsboende, gäststuga , förråd eller till uthyrning. Bygg ditt eget sovloft och få mer plats.

Vi visar dig hur du bär dig åt. Det är enkelt, och tar bara en helg. Nyby loftstuga kvm är en större stuga och ett av våra attefallshus som passar som sommarstuga, gäststuga eller bostad året runt. Köp vår friggebod på Blocket.


Ekenäs Hus - lätt att tycka om. Modellen Capella är en trevlig gäststuga som designats i en kvadratisk form och passar utmärkt som tillfällig bostad för dina gäster. Vi bygger attefallshus, friggebodar och fritidshus i norrländsk virke.


En lättmonterad gäststuga. Lämpligt för såväl villaträdgården som kolonilotten.

Stugan levereras i komplett byggsats med färdigspikade golv och väggsektioner. Detta attefallshus har inretts med kök, toalett med dusch, sovloft och ett större allrum. Vi hyr ut vår separata gästdel med egen ingång, samt gäststugan i trädgården. Del av hus består av ett sovrum med dubbelsäng samt sovloft med bäddar. Folkstugan är en genuin och rejäl knuttimrad stuga med gammaldags spröjsade fönster, perfekt som fritidshus, tonårsboende eller gäststuga.


Nyckelfärdiga attefallshus, småhus, gästhus, fritidshus på kvm och uppåt. Finns det nödvändiga bygglov med medföljande slutbesiktning? Uthusbyggnader i form av gäststuga med sovloft , Fias stuga med vedspis, bastustuga (-17), grillplats, lekplats, jordkällare, carport och lada med loge,. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. VÅRA ATTEFALLSHUS HAR ETT SOVLOFT.


Du som har ett bostadshus kan bygga ett s. Hus mellan och kvadratmeter. Hus för generationsboende, hus för extrabäddar, hus för. Attefallshus kan användas som gäststuga ,. Nyhetsbrev Häng med vad som händer i villa-branschen, helt gratis!


Sovloft om c:a kvm med bäddar. Vi har en jättemysig lillstuga på ca kvm plus sovloft. Det finns ett eget Orangerie med relaxavdelning (inrett som gäststuga idag), ytterligare en gäststuga med matkällare under, uthus,.


Möbler hall med trapp till sovloft.

Stugan är inredd i ljus nautisk stil med fyra skeppskojer och ett sovloft med dubbelmadrass och totalt sängplatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg