fredag 19 augusti 2016

Gångjärn glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Se vårt utbud direkt online! Lagerhämtning av gångjärn i Stockholm och Malmö. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.


Det går tyvärr inte att beställa online just nu. Vi arbetar hårt för att du ska kunna få service i världsklass. Lämplig att använda vid specialmontage där man exempelvis vill montera en glasdörr mot en befintlig karm. Välkommen till Beslagsbutiken. Glasgångjärn från ledande leverantörer som bl a Blum Cristallo hittar du på Skånebeslag.


Lysdioderna är integrerade i profilen vilket innebär att ljuset matas in i glaset längs kanterna och skapar både ett sofistikerat. I RoyalDesigns breda utbud av servering hittar du glas. Glas är både elegant och vackert, samtidigt som det är otroligt starkt och säkert matreal som passar i alla miljöer. Läs om villkoren i garantibroschyren.


AXS skräddarsyr alla typer av glaslösningar och är distributör av flera välrenommerade europeiska. Ett komplett sortiment av handtag, motstycken, lås och gångjärn för glasdörrar. BASTUGÅNGJÄRN RG-9NATURELOXERAD. Rekommendationer för stycken gångjärn på härdad dörr: dörrbredd max.


Nyhet: Skyline Plus - med glaset i fokus. Gångjärn för bastudörr, 6-10mm härdat glas. Rostfria räcken - runda eller fyrkantiga stolpar. Mer information om mått, glas.


Självstängande gångjärn i rostfritt mattborstat för slagdörrar i glas. Dörrvikt: upp till 1kg. Vi väljer noga ut vårt sortiment från de bästa leverantörerna på marknaden. Tillverkad i rostfritt stål, AISI 316.


Passar rund stolpe med diameter 4mm. Ett brett utbud av gångjärn till dörrar och fönster och luckor i nyproduktion efter gamla förlagor. Ny version av gångjärn Lux,. Härdat glas är tåligare än vanligt enkelglas,.


Dolda gångjärn gör dörren både snyggare och säkrare tack vare att tapparna är helt oåtkomliga från utsidan. Glas gångjärn, glas - glas glastjocklek 6-1mm rostfr. Du hittar Innerlucka med glas – Justerbara gångjärn och många andra produkter, tillbehör och reservdelar för vedspisar och kaminer hos Josef Davidssons Eftr. Beslagen är anpassade för – mm glas.


DORMA EA- gångjärn finns för glastjocklekarna och mm. Med extra packningar kan beslagen även användas till glas med tjockleken mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg