torsdag 26 juli 2018

Bordsskivor i trä

Personlig service, hög kvalitet och snabb leverans. Utemöbler i flera olika kategorier. Stort utbud av bord för arbetsplats Köp online nu! IKEA - GERTON, Bordsskiva, , Massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial.


Förborrade hål för ben gör det enkelt att montera. Här har vi flera olika massiva bordsskivor av trä som ek och teak som är för inomhusmiljö men flera passar även lika bra utomhus. Sen har vi massiva bordsskivor.


Vi erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av bordsskivor till restaurang, café och konferens. Köp här idag till bästa pris! Hos oss hittar du snygga bordsskivor och bordsben till riktigt bra priser. Välj bland många olika modeller eller skapa en helt egen kombination. Gör ditt eget cafébord med Werzalit bordsskivor , trä eller inox.


Beställ cafébordet före 14. Står du inför en renovering? Behöver du nya fräscha Bordsskivor ? Här kan du matcha både material och färg genom att använda våra filter.


Bordsskivor för inomhusbruk i en mängd olika färger, mått och material: Trä , Glas, Laminat, Sten, Klädda samt i Rostfritt. Jämför och beställ Bordsskivor online på Shopalike. Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna inom möbler, inredning och hemtextiler – allt till bästa. Vi har allt från trä och vinyl till laminat eller stål. Se alla våra bordsskivor här!


Bordsskivor av kompaktlaminat är ett nättare alternativ, med en tjocklek på endast mm och med en inåt avfasad bordskant. Men har du trä , metall eller sten på din köksbänk finns det chans att rädda den. Jag vill göra nya bordsskivor till mina kafébord. Kanterna på bordskivan kan fasas eller få en kantlist av trä , laminat och ABS. Hård och reptålig yta, som har hög beständighet mot vätskor och kemikalier.


Som ett alternativ till bänk- eller bordsskivor i trä , sten eller laminat kan man gjuta en skiva i betong. Betong är ett relativt billigt material och rätt. Trä -, sten-, marmor- och enfärgade. För utebruk i mer än dekorer - även med eget logo-tryck!


Vi har tillverkat restaurangbord i år och vet att en bordsyta av hög­tryck­sla­mi­nat är mycket hållbar. Det är enligt vår mening det mest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg