tisdag 31 juli 2018

Sadelskåp aluminium

Våra sadelskåp håller en hög kvalitet och är ett av de mest populära och prisvärda skåpen på maknaden. Välgjort skåp med bra utrymmen. Detta skåp är ett av de mest prisvärda som finns på marknaden.


Rostfritt låssystem st lådor st utdragbara tränshängare. Nås vi ej på telefon så är vi.

Innovativt sadelskåp med sadelkarusell som kan snurras fritt. Både step-up och vanlig ramp som standard. Cheval Liberté aluminium modeller. Aluminiumsläp till rätt pris , fullutrustade som standard. Vi har nu sadelskåp från Blocket.


Nya Böckmann Portax E – sadelskåp och dubbla skötardörrar i fullhöjd. Väggar och golv är i tjockt aluminium med tak och front i glasfiber.

Försedd med två tränshängare. Här får man plats med massor av utrustning, sadelskåp och foder för långa tävlingshelger. Robusta och tåliga transporter med väggar i aluminiumplank, tak i. Exempel på grundutrustning. Chassit som består av en aluminium - och sandwichkonstruktion ska. Samtliga Theault hästlastbilar byggs i aluminium sandwich med en rejäl framstam vilket gör att våra hästlastbilar.


Page alfako Sadelskåp MAXI Stål eller aluminium Sadelskåp Ett bra. Photos and videos with the hashtag ‘alfako’ on Instagram. Det lyxiga sadelskåpet är gjort av aluminium och är pulver-lackat vilket gör det omöjligt att repa eller skada sadelskåpets yta.


Därtill kan du utrusta din bil som du önskar med sängar, skinnklädsel, sadelskåp ,. Skötardörr fram och finns med eller utan sadelskåp. Page alfako Sadelskåp MAXI Stål eller aluminium Sadelskåp Ett bra och rymligt sadelskåp för sadlar och ridutrustning. Lämmen till hästdel är hydraulisk med nödventil, golv i hästel är av aluminium. Sadelskåp blir inbyggd i bodelen så att vi slipper foderbord i hästdelen. TV-övervakning och backkamera.


Bild ovan: Inuti med Sadelskåp.

Stor och rymlig hästtransport i aluminium med ovanlucka i glasfiber bak. Välj till sadelskåp på framdörren för ett komplett släp. Ett stall att längta hem till.


I vårat hästsortiment hittar du allt från stallinredning, boxar och tillbehör till hinder och mycket mer. Ifor Williams stålrörsaxlar. Golv i syrafast aluminium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg