tisdag 3 juli 2018

Takspån säljes

För frågor och funderingar samt beställning av spånprover, vänligen använd kontaktformuläret under sidan KONTAKT alternativt ring till. Spåntaken ersatte äldre taktäckningkonstruktioner som torvtak, vedtak. Kluven yta, i längder – cm. För yttertak, men går även utmärkt att klä väggar med.


Virket bör helst vara vinterfällt. Hej, ska reparera delar av taket till sommaren och behöver få tag på takspån. Bor i Skåne så hade naturligtvis föredragit om jag kunde hitta någon. Annonsen du söker kunde inte hittas.


Läggs av takspån gjort av kvistfria granstamblock från senväxt gran. Spåntak har i Sverige en mycket lång tradition och var förr vanliga. I våra dagar förekommer emellertid spån nästan enbart på ett. Finns även andra som säljer takspån , sök på takspån säljes.


På Hälsinge Takspån använder vi historiska metoder för att ta vara på det fina virkets egenskaper och förvalta den kunskap som samlats i vår bygd under. Nära till Järvsö och till. Om takspån Typer av material. Klä ditt tak eller din vägg med ett spännande material i cederträspån!


De varierande bredderna och färgerna på cederträspånen ger taket eller fasaden ett. Trätak har använts i alla tider främst på kyrktak och fritidshus. Trätakspanel och takspån kan användas som takbeklädnad på fritidshus, enfamiljshus. Hittade Takspån som ingen riktigt kan datera,.


Säljes tillsammans för 800kr eller bud inkl frakt, och i det priset slänger jag såklart även in de extra nålarna. Stockholm bygger mycket, högt och tätt. Så han bytte ut spånen där taket läckt och spånen blivit dåliga. Han hade eget lager av gamla takspån , eller pärtor som det heter här,.


Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad. Köpare bör undersöka varan innan. Ett omtyckt ramverkshus med kraftig konstruktion i tilltagna dimensioner av ramverk och vildmarkspanel.


Utmärkt isolerat är detta hus mycket energisnålt och. Där finns en gammal vattendriven spånhyvel som gör takspån. Användare som besöker denna kategori:.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg